Inici Poliesportiu Bons resultats de les gimnastes anoienques en diferents competicions

Bons resultats de les gimnastes anoienques en diferents competicions

[Img #14268]Podis i grans resultats per al CG Aula

[Img #14269]

[Img #14270]Les divuit gimnastes del club igualadí van obtenir uns grans resultats. En la categoria més petita, Gina Castelltort va ser 1a i Martina Espinalt 5a, mentre que en la classificació final Gina Castelltort és 1a absoluta i Martina Espinalt 3a. En benjamí nivell II van participar Mariel·la Espinalt, Laia Parera i Judit Serra. En la suma de les dues fases Mariel·la Espinalt ha estat 10a i assoleix l’ascens de nivell per a la propera temporada. En categoria benjamí nivell III, Aitana Pasadas va ser 4a. En categoria aleví nivell II van competir Carla Cervera, Berta Enrique, Alina Gili i Sheila García. En categoria infantil nivell II Judit Cervera aconseguia una meritòria 4a posició. En nivell III Nadine Ruiz va ser 4a i Marta Alonso Martínez 10a. La Nadine és 4a a la general i per tant també puja de nivell. En categoria júnior nivell II Maria Ibós va ser novament 1a i per tant puja directa de nivell, júnior també però nivell IV, Cèlia Ais va ser 2a, Alba Tort 6a i Nuria García 8a. En sènior nivell III, Marta Alonso de Jesús va ser 2a i també pujarà en la propera temporada.

Per altra banda, diumenge es va celebrar al pavelló de La Mar Bella de Barcelona, la segona fase del Ceeb de gimnàstica estètica de grup. L’equip més petit del club igualadí va repetir posició de la primera fase, proclamant-se novament terceres i esperant ja la final que tindrà lloc el proper 24 de maig també a Barcelona. L’enhorabona a aquestes gimnastes que en el seu primer any de participació ja han conseguit tant meritori i gran resultat. Aqueste noietes són: Alina Gili, Anna Planella, Berta Enrique, Mariona Robert, Paula Galán, Nerea Lara, Eider Zamora i Nerea San Juan.

Aquest proper cap  de setmana també es celebra a Cartagena el X Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat, on dos equips infantils del club hi participen, l’infantil 8-10 format per Dana Pijoan, Lia Vidal, Mariel·la Espinalt, Carla  Cervera, Laia Parera, Queralt Mateu, Ariadna Torres i Sheila García.L’equip 12-14 està format per: Abril Cots, Cèlia i Anna Ais, Ruth Reymundi, Julia Rubio, Marta Canales, Mireia Jiménez, Nadine García i Martina Ting Gras.

Finalment, el passat 29 de març es va celebrar a Sant Feliu de Llobregat, la segona fase de copa Catalana nivells V i VI. Dues gimnastes del club igualadí, hi van participar obtenint grans resultats. Abril Cots en categoria infantil V i aparell de pilota, va ser quarta, però a la suma de les dues fases s’ha classificat 1ª i ascens directe de nivell. En categoria júnior nivell V i aparell de corda, Raquel Hornas va ser 9ª amb un exercici molt dinàmic. Malgrat el bon paper d’aquesta gimnasta no puja de nivell però si manté la categoria.

Una medalla més per al CE Montbui

En representació del Club Esportiu Montbui van ser a la competició escolar les següents gimnastes: a nivell I, la benjamina Mariona Robert es quedà a un pas del podi quedant 4a. A nivell II, les alevines van millorar resultats, així Júlia Enrich aconsegueix l’ascens en ser 9a; Ariadna Torres i Queralt Mateu aconsegueixen quedar entre les 15 primeres i Nerea San Juan millora el seu debut en aquesta competició. A nivell III, en categoria júnior, Ana Pérez aconsegueix la 7a posició. I finalment, a nivell IV, aconseguint l’ascens i el passi a la final, la infantil Ana Maria Ballet aconsegueix la 3a posició donant una medalla més al club.

Bona actuació del CR Capellades

[Img #14271]El CR Capellades va presentar sis gimnastes a competició. En categoria prebenjamí nivell I, Nayara García va ser novament quarta, aquesta jove gimnasta que s’ha estrenat aquesta temporada en modalitat individual. A la mateixa categoria però nivell II, Ada Pérez, també va repetir la primera plaça proclamant-se campiona absoluta.
En categoria benjamí nivell I, Gara Luna no va poder finalitzar el seu exercici degut a una lesió que es va fer durant l’escalfament, i la seva companya Gisela Juan, va pujar una posició aconseguint la medalla de plata. En categoria aleví nivell II, Nerea Burgada, malgrat els problemes amb la megafonia, va realitzar un exercici impecable, net i amb precisió. Per últim i categoria infantil nivell II, Lluna Mileo es va estrenar al podi en aquesta competició proclamant-se tercera.