Inici Destacats Bon paper del Club Gimnàstic Ballerina al Campionat d’Espanya conjunts base

Bon paper del Club Gimnàstic Ballerina al Campionat d’Espanya conjunts base

COMPARTIR

El conjunt juvenil del Club Gimnàstic Ballerina s’ha acomiadat de la temporada amb satisfacció després de fer un bon paper al Campionat d’Espanya de conjunts base. Es va celebrar a Jerez de la Frontera, el passat divendres 11 de novembre i va aplegar les millors de la categoria.

Gisela Ramírez, Berta Tiana, Jana Pérez, Duna Monroy, Itziar Mensa i Paula Mensa van viatjar cap a Cadis amb il·lusió de viure aquesta gran experiència.

Divendres al matí era el seu torn i van sortir a pista, amb molta força, però també amb els nervis que suposa aquest campionat en què competien 130 conjunts de la seva categoria amb un gran nivell; els millors conjunts de cada comunitat.

Les vilanovines van executar el seu exercici amb una gran tècnica i expressivitat, fent gaudir a públic i famílies d’una coreografia amb una gran complexitat artística, amb els aparells de maces i cèrcols.

Amb aquest campionat, les juvenils finalitzen la temporada, però des del club les animen a encarar amb molta il·lusió els nous projectes que tindran en la pròxima.

Des del club feliciten el cos tècnic i les gimnastes pel seu gran exemple de treball, constància i humilitat, i les animem a seguir lluitant pels seus somnis.

FER UN COMENTARI

*