Inici Destacats La Biblioteca torna a portar les Maletes Viatgeres a les llars d’infants...

La Biblioteca torna a portar les Maletes Viatgeres a les llars d’infants municipals d’Igualada

COMPARTIR

Aquest mes de gener la Biblioteca Central d’Igualada, en col·laboració amb el departament d’Ensenyament de l’ajuntament, torna a posar en marxa el servei de les maletes viatgeres a diverses llars d’infants municipals de la ciutat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear vincles entre la família i la Biblioteca a través de les escoles bressol i, alhora, donar a conèixer els serveis, els recursos i les activitats que es duen a terme a la Biblioteca. També fomentar el plaer de la lectura entre els més petits de casa.

Aquesta activitat ja s’havia dut a terme el 2019 abans de la pandèmia i aquest any es reprèn a quatre llars d’infants d’Igualada. Concretament les maletes viatjaran a l’Espígol, La Lluna, La Rosella i El Rusc.

En total viatjaran de família en família sis maletes, cadascuna d’elles amb una desena de llibres, una revista infantil i una revista per adults. La maleta inclou també un quadern on les famílies i els infants poden escriure els seus comentaris, dibuixos i fotografies.

A la sala infantil de la Biblioteca, les famílies i els petits lectors trobaran aquests i molts altres llibres per endinsar-se en la màgia de la lectura. Recomanar les lectures més adequades per a cada edat és una de les principals tasques del personal bibliotecari. Al portal infantil www.genius.diba.cat de la Biblioteca virtual també s’hi pot trobar un especial amb les recomanacions dels contes, còmics, pel·lícules i discos més destacats del 2022.

FER UN COMENTARI

*