Inici Destacats Bernat Jaume, sotscampió d’Espanya d’esquaix

Bernat Jaume, sotscampió d’Espanya d’esquaix

COMPARTIR

Quatre anoiencs es van desplaçar a Santiago el passat cap de setmana per jugar els absoluts d’Espanya d’esquaix, la cita més important de l’any a nivell estatal.

En el quadre masculí, l’igualadí Bernat Jaume va arribar a la gran final perdent davant del seu vell rival de generació Iker Pajares. La final, molt igualada, va decantar-se pel vallesà top 25 del món, per un tenyit 3-1.

L’anoienc va superar a 1a ronda Cristian Romero, Hugo Lafuente 3-1 a quarts i al canari Ivan Pérez top 100 del món, 3-0 a semis.

Per la seva part, el montbuienc Nacho Fajardo es va quedar a 1a ronda del quadre principal caient amb Hugo Lafuente 3-1. Més tard en el quadre de consolació, va caure a semis davant el gallec Pascal Gómez per 3-1.

El gran dels Jaume, el Joel, va superar la 1a ronda de prèvies però es va quedar a les portes del quadre principal caient amb el gallec Pablo Quintana per 3-1.

En el quadre femení, la jove montbuienca Montse Fajardo va fer també un molt bon campionat superant 3-0 la 1a ronda del quadre principal davant l’andalusa Siona Hall, però caient a 2a ronda 3-0 davant la més tard campiona, la gallega de Pontevedra Marta Domínguez.

Propera estació pel petit dels Jaume, EEUU, en un nou gran torneig de la PSA.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*