Inici Atletisme Els atletes del CAI Cesc Boix i Roger Suria fan podis amb...

Els atletes del CAI Cesc Boix i Roger Suria fan podis amb Catalunya al Campionat d’Espanya de Cros

Els atletes de categ. Sub-20 i Sub-23 del C.A. Igualada Petromiralles  Cesc Boix i Roger Suria, van participar diumenge en el 105è Campionat d’Espanya de Cros individual i per Seleccions autonòmiques disputat al circuit Las Balsas d’Ortuella (Biscaia), amb una magnífica actuació dels representants del CAI, que hi participaven amb la Selecció Catalana en les categ. respectives.

Cesc Boix va assolir una gran 7ª posició individual en categ. Sub-20, 3r català, amb 26m. 12 seg. sobre 7.620 m. de recorregut, contribuint  a la victòria de Catalunya, campions d’Espanya per seleccions amb 25 punts, per davant d’Aragó 2ns amb 40 punts i de Madrid, 3ers amb 64 punts, entre 17 seleccions autonòmiques participants.

Roger Suria va assolir la 39ª posició individual, 5è català en categ. Sub-23 amb 34 m. 23 seg. per completar els 9.500 m. de cursa, contribuint a la 2ª posició – Argent – de Catalunya per seleccions amb 56 punts, darrera de la Comunitat Valenciana, guanyadors amb 53 punts i per davant de Madrid, 3ers amb 67 punts, entre 15 seleccions autonòmiques classificades.

El campió estatal absolut masculí va ser Adel Mechaal – Catalunya – amb 30 m. 29 seg. sobre 9.500 m., imposant-se per seleccions la Comun. Valenciana amb 41 punts, a un sol punt de Catalunya, 2ns amb 42 punts. En femenines, es va imposar individualment Joselyn Brea – Galicia – amb 35 m. 36 seg. també sobre 9.500 m., guanyant per seleccions Castella i Lleó, amb 48 punts.