Inici Destacats Artesans de l’Anoia firmen un manifest de compromís per l’artesania de qualitat...

Artesans de l’Anoia firmen un manifest de compromís per l’artesania de qualitat en zones rurals

COMPARTIR

Artesans i artesanes de l’Anoia, en col·laboració amb el projecte Artisania, es van reunir el passat divendres a Copons per a signar un manifest de compromís amb l’objectiu de treballar sota uns mateixos criteris i objectius per a l’artesania de qualitat en zones rurals.

El manifest, conegut com a Manifest de Copons, reflecteix la voluntat dels artesans de viure i treballar en pobles compromesos amb les persones i els ecosistemes locals. Aquest compromís es fonamenta en la creació, la connexió amb l’entorn i l’honestedat en la feina artesanal.

Sota el paraigües de la marca Artisania, els artesans busquen projectar al món el territori rural de l’Anoia des de l’artesania contemporània i de qualitat. Els objectius principals del manifest inclouen la creació d’espais de coneixement, formació i difusió de l’artesania tradicional i contemporània, així com la promoció dels artesans que trien viure i treballar en zones rurals.

Artisania és una iniciativa del projecte Anoia en Transició, liderada pel Consell Comarcal de l’Anoia, en cooperació amb quatre municipis rurals; el Bruc, Copons, la Llacuna i Sant Martí de Tous. El projecte compta actualment amb un cens d’uns 150 artesans i creadors d’arreu de la comarca.

Artisania és una marca que busca potenciar la ruralitat dels pobles, l’entorn natural i el talent a l’Anoia a través de l’artesania contemporània i de qualitat. L’objectiu principal és projectar al món el territori rural de l’Anoia des de la cooperació entre pobles i artesans.

Artisania, com a iniciativa d’Anoia en Transició i liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia, és una marca que busca projectar el territori rural de l’Anoia des de l’artesania contemporània i de qualitat. Construïda a través de la cooperació entre municipis i amb els creadors, Artisania encarna els valors de l’artesania per potenciar la ruralitat dels pobles, l’entorn natural i el talent a l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*