Inici Societat Arriben a l’Anoia les primeres dosis de la vacuna de la Covid-19

Arriben a l’Anoia les primeres dosis de la vacuna de la Covid-19

COMPARTIR
Pla tancat d'una infermera carregant a la xeringa una dosi de la vacuna de Pfizer a la residència Edat 3 d'Olot el 30 de desembre de 2020 (Horitzontal)

Aquesta setmana començarà la vacunació a la comarca d’Anoia a residències i a professionals de la sanitat que treballen a primera línia. Aquest dilluns ja han arribat les primeres 975 dosis per fer front també als primers dies de vacunació. Un equip amb una vintena de professionals sanitaris i administratius de suport ha organitzat els calendaris de vacunació que a Anoia abasten dos grans col·lectius. Per un costat es vacunarà a residències, tant usuaris i usuàries com els seus professionals. Per altre costat es vacunen també professionals sanitaris de primera línia, ja sigui de centres de primària com hospitals.

La campanya de vacunació entra així a totes les comarques de la regió sanitària de la Catalunya Central que va arrencar el dia 27 a Manresa i que durant la primera setmana es va centrar en Bages-Berguedà mentre es formaven professionals i arribava tot el material necessari per poder ampliar l’àmbit de vacunació. En la primera setmana, la regió sanitària va vacunar 1.204 persones, essencialment a residències.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*