Inici Societat Arriba una nova Festa de la Ratafia de l’Anoia

Arriba una nova Festa de la Ratafia de l’Anoia

COMPARTIR

Un any més, arriba la XIII Festa de la Ratafia de l’Anoia, amb l’objectiu d’obrir la participació per a compartir els licors casolans i el procés d’elaboració.

Enguany, el programa s’ha vist modificat per la manifestació convocada el dissabte 11 de novembre per exigir la llibertat dels presos polítics i defensar la República i el gruix d’actes es concentren el diumenge 12 de novembre, amb un dinar popular el concurs i tast popular.

Per participar del concurs al presentar les ratafies al Casal Popular d’Igualada, el Foment fins al divendres 10 de novembre, on s’exposaran juntament amb els premis del concurs.

Dissabte 11 de novembre

23 h Concert de Paul Carter & Jam Jamaica, una formació integrada per membres de diversos conjunts de l’escena jamaicana del país amb la col·laboració d’en Paul Carter, cantant de la banda britànica Intensified. (El Local d’Acció, Travessia Gomis).

Diumenge 12 de novembre, al local del barri de Xauxa, a la plaça Catarineu
12 h Vermut popular amb activitats infantils.
14 h Dinar popular: Amanida completa, paella mixta o vegetariana i gelat de torró amb ratafia (10 € el tiquet anticipat al Casal Popular d’Igualada, el Foment).
13a edició del concurs de ratafies. Hi haurà premis per als primers classificats, entre els quals destaca un quadre dels artistes igualadins “Art de la terra”, pintat especialment per a l’ocasió.
16 h  El pastisser i el pastor, Antologia poètica d’autors dels Països Catalans
17 h Entrega de premis i tast popular de totes les ratafies participants.
La festa de la ratafia és una iniciativa dels Amics de la Ratafia de l’Anoia i és possible gràcies a la col·laboració d’Art de la terra, Casal Popular el Foment, Artencava, El Local d’Acció, El Local del Barri i Cal Maginet.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*