Inici Art Arrenca la 12a edició de FineArt Igualada

Arrenca la 12a edició de FineArt Igualada

COMPARTIR

FineArt Igualada dóna el tret de sortida a la seva dotzena edició aquest divendres, 23 de febrer, al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. L’esdeveniment aposta aquest 2024 per donar el protagonisme a la fotografia social i documental, apropant al públic, d’una manera reflexiva, a la realitat social i cultural que ens envolta.

Del 23 de febrer al 17 de març es podrà gaudir d’un programa extens de fotografia i activitats paral·leles amb les obres d’una setantena de fotògrafs provinents d’arreu del món. Entre els internacionals destaquen els alemanys Gunnar Knechtel i Karen Pullich, o la italiana Myriam Meloni.

També es destaquen les obres de grans fotoperiodistes, tant en mostres individuals com col·lectives. Al costat de noms com la Myriam Meloni, Alfons Rodríguez, Jordi Oliver i els igualadins Maria Gregori i Marc Quintana, es troba l’obra col·lectiva de Creadores de Conciencia amb quaranta dels fotoperiodistes més reconeguts actualment. Així com l’exposició Guerrer@s, una iniciativa de fotografia documental que mostra la complexa situació actual que afecta a tots els àmbits de la vida, a través de la mirada de 67 fotògrafs.

A més, hi trobem altres noms de reconeixement dins l’àmbit fotogràfic com són Raquel Aznar, Pau de la Calle, Karen Pullich, Gisela Pretel, Alfons Rodríguez, Manel Serra, Asier Gogortza, Sara Boldú, Toni Barbany, Beatriz Mínguez, Robert Ramos, i Jordi Cotrina, entre d’altres. I, també, seguint la tradició, es poden visitar les exposicions fotogràfiques dels alumnes de dotze escoles d’art i disseny de Catalunya.

15 sales de fotografia que no deixaran a l’espectador indiferent amb propostes per a tots els gustos que faran que Igualada sigui fotografia durant 24 dies.

Les exposicions es complementen amb activitats relacionades amb el món de la fotografia com són les visites guiades, les taules rodones, els tallers i xerrades, així com altres activitats complementaries que donen vida a l’esdeveniment.

Per l’obertura de l’esdeveniment s’han organitzat diverses visites guiades i, com a novetat d’aquest 2024, un mercat de fotografia. El FineArt fotollibre es celebrarà el 24 i 25 de febrer, a l’Adoberia Bella d’Igualada. A més, el cap de setmana del 24 i 25 de febrer, FineArt Igualada ofereix les visites guiades d’Alfons Rodríguez, “The Melting Age”; la Gisela Pretel, “Acompañando a Rosa”; la del Jordi Oliver, “Alma gitana”; la de Ricard Duran, “Mirada, llum i equilibri”; i també la visita comentada de Aula de Fotografia Lídia Carbonell, “La bellesa quotidiana, el poder del color i la llum”.

A través de les xarxes socials FineArt Igualada (Facebook, Twitter – @fineartigualada i Instagram – fineartigualada) comunica totes les novetats i podeu etiquetar les vostres fotografies amb el hashtag #Fineartigd24. També podeu accedir a tota la informació a través de la web: www.fineartigualada.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*