Inici Atletisme Ariadna Ramos (CAI), quarta en triple salt al Campionat d’Espanya

Ariadna Ramos (CAI), quarta en triple salt al Campionat d’Espanya

COMPARTIR

[Img #24060]L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Ariadna Ramos, va assolir una brillant 4ª posició en la prova del Triple Salt corresponent als 95ens Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble Jornada de dissabte i diumenge el passat cap de setmana al Poliesportiu Gaetà Huguet de Castelló de la Plana. Les proves comptaren amb la participació de les primeres figures estatals, en esser selectives per decidir l’equip estatal que participarà als Campionats del mon de Beijing dels propers dies 22 al 30 d’Agost. Uns 700 atletes estatals competiren a Castelló, amb la transmissió en directe del canal esportiu de RTVE Teledeporte.

 

Hi van participar 5 atletes del CAI Petromiralles, sobresortint l’actuació de la saltadora vilanovina de categoría Promesa Ariadna Ramos, assolint una brillant 4ª posició – plaça de finalista – en la prova del Triple Salt amb un millor intent de 13,08 m., primera atleta catalana superant a Ester García – A.A. Catalunya -, 5ª amb 12,58 m. La prova va ser dominada per l’atleta de l’Adidas Ana Peleteiro, amb 13,95 m..

 

El velocista del CAI Eduard Viles, era 6è a la final dels 100 m.llisos amb 10”82 – mateix registre que el 5è classificat -, prova dominada per l’atleta del F.C. Barcelona Angel David Rodríguez, campió estatal amb 10”37. Eduard Viles era anteriorment 3r en la s/. sèrie classificatòria amb 10”77, i entrava també 3r en la 1ª s/f. dels 100 m. llisos amb 10”68, plaça que li donava l’accés a la final.

 

La saltadora pierenca de categoria Junior Sheila García, assolia una destacada 9ª posició en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 5,69 m., en la prova dominada per l’atleta del Valencia Terra i Mar Maria del Mar Jover, amb 6,42 m..

 

El saltador igualadí de categoría Promesa Marc Sànchez, era 15è en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,05 m., primer català classificat. La prova va ser dominada per l’atleta del Playas de Castellón Miguel Angel Sancho, amb un millor intent de 2,20 m..

 

La velocista de categ. Juvenil Anna Asensi, era semi-finalista en els 100 m.ll. en el seu debut als Camp. d’Espanya absoluts, entrant 8ª amb 12”42, i entrant anteriorment 4ª amb 12”25 en la sèrie classificatòria corresponent, a només 3/100 de la seva marca personal. Anna Asensi participava també en els 200 m.llisos, entrant 5ª en la 1ª s/f. amb 25”47 i no accedint a la final, en una meritòria actuació. Les finals d’ambdues proves foren dominades per Cristina Lara – F.C. Barcelona – els 100 m.ll. amb 11”65, i per Nana Jacob -Tenerife Cajacanarias- els 200 m.ll. amb 23”71.

 

En el decurs dels Campionats es van assolir diverses millors marques espanyoles de l’any, sobresortint el rècord estatal absolut de Sabina Asenjo – F.C. Barcelona – en el Disc fem., amb 61,36 m..

 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*