Inici Cultura Aquest divendres, entrega dels Premis al Compromís Cultural d’Òmnium a l’Ateneu

Aquest divendres, entrega dels Premis al Compromís Cultural d’Òmnium a l’Ateneu

COMPARTIR

Aquest proper divendres 16 de setembre Òmnium Cultural celebra la cerimònia d’entrega dels Premis al Compromís Cultural a dos quarts de vuit del vespre al teatre de l’Ateneu. L’acte és obert a tothom i d’entrada lliure.

En aquesta divuitena edició, el jurat ha decidit premiar l’activista cultural Carles Ma. Balsells i Valls i l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra dels Prats de Rei. L’acte serà presentat per l’actriu Sílvia Bel, comptarà la participació de Natàlia Touzón, membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, i amb l’actuació musical del Quartet Slam.

La mateixa nit de divendres se celebra la Festa Estellés, un sopar de productes de proximitat amb lectura de poemes i actuacions musicals que tindrà lloc al Jardí Prohibit del mateix Ateneu. La Festa Estellés començarà a les 21h al Jardí Prohibit, i és una oportunitat única de combinar poesia i gastronomia de proximitat –el sopar ha comptat amb l’assessorament del Col·lectiu Eixarcolant- en un ambient festiu i popular. En el transcurs del sopar es farà una lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés i el Quartet Slam amenitzarà la vetllada. Els tiquets per al sopar es poden adquirir a través de la web tiquetsigualada.cat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*