Inici Destacats Antoni Dalmau tancarà la llista electoral d’Enric Conill (ERC) a Igualada

Antoni Dalmau tancarà la llista electoral d’Enric Conill (ERC) a Igualada

COMPARTIR

L’historiador, escriptor i durant anys destacat polític igualadí, Antoni Dalmau, ha acceptat tancar la llista electoral d’Enric Conill i ERC per a les properes eleccions municipals del 26 de maig com a independent. És la primera vegada que Antoni Dalmau participa en una candidatura després d’haver marxat el PSC. Dalmau ha destacat que “és un honor que Enric Conill m’ho hagi demanat” i assegura que “és un excel·lent candidat i seria una sort per a Igualada de tenir-lo com a alcalde, ja que reuneix algunes de les millors condicions per exercir aquesta responsabilitat política: és jove i actiu, honrat, ben preparat professionalment i bon coneixedor de l’Ajuntament, d’on ja és regidor en l’actualitat”.

Dalmau ha assegurat que “a l’Ajuntament li anirà bé un canvi de color polític” per “abordar les grans qüestions de ciutat que, ara com ara, no semblen tenir resposta”. Paral·lelament Dalmau també s’ha referit al moment polític que està vivint Catalunya per destacar que “Igualada no viu pas sola en el món, ni al marge dels problemes generals del país, de manera que tampoc no voldria un alcalde o un govern municipal que pretengui viure allunyat del moment crucial en què ens trobem” i, per tant, “no podria donar suport a grups polítics o coalicions que o bé han estat còmplices del que ha passat o bé es neguen a prendre partit i es mostren tebis o indiferents davant aquestes situacions” ja que “estan en joc els drets individuals i col·lectius de tots els catalans, igualadins inclosos”.

Per la seva banda l’arquitecte i candidat republicà, Enric Conill, ha destacat que “tenir el suport del Toni és un luxe i li agraeixo molt que confiï amb la nostra candidatura i amb mi” alhora que ha destacat “el bagatge d’una persona amb una gran estima a la ciutat i amb una gran vocació de servei que ha exercit tant en la seva etapa política com també com a historiador i escriptor”. Conill ha assenyalat que “tenir el suport d’Antoni Dalmau significa complementar amb encara més encert la visió progressista de la nostra candidatura i ser l’alternativa de progrés i futur per a Igualada”.

FER UN COMENTARI

*