Inici Destacats Els anoiencs Crisix participen en un concert tribut de Metallica a París

Els anoiencs Crisix participen en un concert tribut de Metallica a París

COMPARTIR

Els músics anoiencs Albert Requena i BB Plaza van tocar per als fans de Metallica i celebrar junts el seu llegat musical la setmana passada a la sala Bataclan de París. Com relaten els components del grup Crisix, «es respirava un ambient especial a la sala, l’energia del públic ens va fer sentir per un moment part de Metallica».

Des de primera hora es van formar cues quilomètriques en la mítica sala Bataclan de París, amb les entrades esgotades des de feia setmanes. El públic arribava frenètic amb les seves samarretes recentment comprades del ’72 Seasons’. Van omplir la sala onejant amb orgull les seves banderes de Metallica. Es van deixar la veu i van saltar com si encara estiguessin en el ‘Stade de France’ on 24 hores abans van gaudir del directe dels de San Francisco.

Els anoiencs volen agrair a l’equip de Metallica i Live Nation per fer-los part d’aquest esdeveniment tan especial al costat de grans bandes franceses com Tagada Jones, Ultres Vomit, Mass Hysteria i molts més i asseguren que «atresorarem el record d’aquest dia la resta de les nostres vides».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*