Inici Destacats Àngels Chacón, presidenta del PDeCAT a Igualada

Àngels Chacón, presidenta del PDeCAT a Igualada

COMPARTIR

L’assemblea local del PDeCAT Igualada celebrada el passat dimecres 15 de febrer va escollir Àngels Chacón com a nova Presidenta, agafant el relleu del fins ara President local Marc Castells.

Àngels Chacón, primera Tinent d’ Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, és associada al Partit Demòcrata Català des del Congrés Fundacional del nou partit celebrat el mes de juliol de 2016.

Chacón considera que “en els moments actuals on la política i els polítics en general viuen una situació de descrèdit cal més que mai la implicació social i individual per defensar i treballar pel model de país que volem». La regidora recorda que «PDeCat es defineix com a partit polític demòcrata, catalanista, independentista, europeista, humanista i republicà al servei del progrés i la llibertat de Catalunya i dels ciutadans. Per defensar aquesta opció política, per transmetre a Igualada els projectes i visió d’aquest nou partit i per seguir treballant pel desenvolupament i creació d’oportunitats a la nostra ciutat, exerciré amb molta satisfacció aquesta presidència”, ha dit Chacón.

A més d’ agrair als antics militants de CDC i als membres del nou comitè local la seva col·laboració, Chacón va exposar que PDeCAT és un projecte «obert i realista» on hi és convidat tothom que hi vulgui participar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*