Inici Destacats Ampliat el termini per comprar amb els iBons Joves d’Igualada

Ampliat el termini per comprar amb els iBons Joves d’Igualada

COMPARTIR

La campanya d’iBons Joves, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada, s’allargarà fins al 5 de gener. Així doncs, tots els joves empadronats a Igualada d’entre 16 i 23 anys poden seguir beneficiant-se d’aquesta campanya que ofereix xecs per un valor de 10€, d’aquets el comprador paga només 3€ i els 7€ restants els afegeix l’Ajuntament.

L’objectiu de la campanya és fomentar la participació dels joves en el comerç local; per aquest motiu, ara que s’acosten les festes i nadalenques, l’ajuntament ha decidit continuar amb la venda dels iBons Joves.

Aquesta iniciativa no només proporciona als joves l’oportunitat de gaudir de descomptes significatius en els establiments participants, sinó que també contribueix a dinamitzar l’economia local.

La campanya iBons funciona a través de la compra de bons a la web ibonsigualada.cat. El jove s’ha de registrar, comprar els bons i descarregar-los al seu mòbil. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el jove només paga 3 euros i els 7 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada persona pot adquirir fins a 5 bons per gaudir d’un descompte total de 35 euros. A la web ibonsigualada.cat es pot consultar la llista actualitzada de comerços adherits.

La regidora de Joventut, Carlota Carner “ha animat als joves de la ciutat a aprofitar aquesta oportunitat única i a participar activament en aquesta campanya, reafirmant el seu compromís amb el suport als joves i al comerç local com a motor econòmic de la ciutat”.

Amb l’ampliació del termini fins al 5 de gener, l’Ajuntament d’Igualada busca assegurar que els joves puguin beneficiar-se plenament d’aquesta oportunitat durant les festes de Nadal i Reis, només cal tenir entre 16 i 23 anys i estar empadronat a Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*