Inici Societat Els alcaldes de l’Alta Segarra reclamen més presència policial en una trobada...

Els alcaldes de l’Alta Segarra reclamen més presència policial en una trobada amb el conseller d’Interior

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha rebut aquest divendres la visita de Joan Ignasi Elena, conseller d’Interior, per mantenir una reunió en matèria de seguretat on hi han participat l’alcalde de Calaf i president de la Mancomunitat de l’Alta Segarra, Jordi Badia; Àlex Prehn, alcalde de Copons; Cristina Mas, alcaldessa d’Els Prats de Rei i vicepresidenta de la Mancomunitat; Rosa Narbona, alcaldessa de Sant Martí de Sesgueioles i Xavier Nadal, alcalde de Calonge de Segarra.

A la reunió de treball s’ha tractat, entre d’altres, la millora de la seguretat als diferents municipis de l’Alta Segarra, després que s’hagi vist un increment de robatoris a cases particulars, furts, destrosses de mobiliari urbà, etc. Els representats municipals han reclamat més presència i vigilància policial i han expressat al conseller la necessitat de l’obertura de la futura oficina dels Mossos d’Esquadra a Calaf, per garantir més proximitat del cos i facilitar tràmits, ja que molts cops no s’arriba a denunciar per la dificultat del desplaçament.

En aquest sentit, el conseller d’Interior s’ha compromès a continuar treballant en aquesta direcció i ha instat als assistents a tornar-se a reunir a l’estiu.

A la trobada, també hi ha assistit la delegada de la Catalunya Central, Elena Roca, qui ha convidat als Ajuntaments de l’Alta Segarra ha fer aviat una reunió de treball amb tots els cossos de protecció civil i seguretat ciutadana – Mossos, Bombers, Agents Forestals…- per tal de definir un Pla de Seguretat.

FER UN COMENTARI

*