Inici Destacats Albert Caballé Navarro, guanyador del concurs de pregons del Carnestoltes d’Igualada

Albert Caballé Navarro, guanyador del concurs de pregons del Carnestoltes d’Igualada

COMPARTIR

El jurat del concurs de pregons del Carnaval d’Igualada 2021, format per Sònia Alegre, Glòria Mestre, Rafel Roca i Ada Jover, en funcions de secretària, va valorar els diferents treballs presentats i, després d’emetre les puntuacions corresponents, va designar guanyador el pregó d’Albert Caballé i Navarro.

El pregó del Carnaval d’Igualada està publicat al canal de Youtube i a la resta de xarxes socials de Cultura Igualada.

Cal recordar que aquest any no s’ha organitzat la rua, però el Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha convocat un Concurs de Disfresses, en què s’estableixen 4 categories: infantil, fins a 12 anys; jove, de 13 a 17 anys; adults, a partir de 18 anys i familiar,amb la presència d’una persona de més de 18 anys.

Les fotos han d’incloure un mínim de 2 persones per poder participar. Pel que fa als premis, s’estableixen 6 premis de 150 € per cada categoria. A la categoria infantil i jove es donarà un val de compra de llibres o material escolar.

Cal publicar les fotos del 13 al 21 de febrer de 2021 amb l’etiqueta #carnavaligd2021 indicant la categoria en què concursen. Les bases es poden consultar al web de l’Ajuntament d’Igualada i a les xarxes socials d’Instagram i Facebook de Cultura igualada. També es poden demanar a festes@aj-igualada.net.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*