Inici Destacats Alba Vergés celebra «uns pressupostos que beneficiaran molt a Igualada i el...

Alba Vergés celebra «uns pressupostos que beneficiaran molt a Igualada i el territori”

COMPARTIR

La candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, ha anunciat que els pressupostos de la Generalitat de Catalunya destinen un 50% d’inversió més a la comarca de l’Anoia que a la mitjana del país. Concretament, Vergés explica que es destinaran 296’80€ per habitant mentre que a la resta del país la inversió serà de 199’3€ per habitant. Segons Vergés “l’aposta del Govern de Catalunya per l’Anoia i per Igualada és molt important, són uns pressupostos que beneficiaran molt a Igualada i el territori”. “Vull agrair al President Pere Aragonès, a la consellera Natàlia Mas i a tots els consellers i conselleres del Govern per haver fet aquesta aposta decidida i necessària per Igualada i l’Anoia”, ha afegit.

Vergés ha detallat alguns dels projectes que inclouen els nous pressupostos, com per exemple “una gran inversió a l’Hospital d’Igualada de 25’1 milions d’euros fins el 2026, 9’3 milions per a millores per a la línia de tren d’FGC d’Igualada,  7’9 milions per fer el nou accés de la Ronda Sud d’Igualada, 40’3 milions d’euros per desdoblar el tram de la C-15 entre Capellades i Igualada, 210.000€ per a la Mostra-Fira de teatre infantil i juvenil d’Igualada, 30.000€ per la UNESCO Igualada i la construcció de 24 habitatges de protecció oficial a Igualada amb una inversió de 2’7 milions d’euros així com també el projecte de soterrament de la via del tren a Igualada per part del Govern”. Tots aquests projectes són “cabdals pel territori” i impliquen un salt qualitat important per la comarca i per Igualada.

Alba Vergés assegura que “és necessari buscar aliances amb el Govern de Catalunya i aconseguir beneficis per Igualada”

La candidata a l’alcaldia d’Igualada creu que “és necessari que Igualada busqui aliances amb el Govern de Catalunya. Sé que és molt important tenir bones relacions en la política, ho vaig viure de primera mà mentre vaig ser consellera i necessitem una alcaldia que creï bones relacions i no pas que generi guerres i disputes amb tothom, com malauradament està passant a dia d’avui”. En aquest sentit Alba Vergés posa com a exemple el darrer esmorzar que va organitzar amb 40 empresaris d’Igualada juntament amb la Consellera Natàlia Mas com a “eina útil” per “aportar beneficis a la ciutat i atendre les demandes del teixit empresarial, industrial i econòmic d’Igualada. No pot ser que l’alcalde d’Igualada sigui incapaç de teixir bones relacions amb el Govern de Catalunya  perquè això perjudica greument Igualada. Cal una actitud de suma, de diàleg, de consens”.

Segons Vergés els pressupostos «només són l’inici d’un treball constant amb el Govern per captar inversions per Igualada i aconseguir atendre les necessitats que té la ciutat». La candidata igualadina ha revelat que té una “agenda de trobades i reunions amb agents polítics, econòmics i socials durant les properes setmanes per poder generar aliances territorials, polítiques i econòmiques que beneficiïn Igualada”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Alguns dels projectes que enumera la Sra. Vergés, ja estan en fase de execució des de l’any passat. El pressupost reflecteix acabar de pagar obres molt llargues que aquet any quedaran acabades.

FER UN COMENTARI

*