Inici Cartes dels lectors Agraïment al personal de l’Hospital d’Igualada

Agraïment al personal de l’Hospital d’Igualada

COMPARTIR

Volem expressar el nostre més profund agraïment a tot l’equip mèdic, d’infermeria, auxiliars, personal de neteja, administratiu i de treball social de la tercera planta de l’hospital d’Igualada per la seva professionalitat, generositat, simpatia, empatia i humanitat que han tingut en el darrer mes que el nostre pare ha estat ingressat a causa del Covid.

Ha estat una situació duríssima per ell, des del moment que se’l van endur amb l’ambulància, molt malalt, sol, amb 85 anys i problemes crònics als pulmons, però també per la nostra família que patia molt per ell i sentíem la impotència, de no poder-lo ajudar però principalment de no estar amb ell agafant-li la ma i dient-li que no tingues por, que tot aniria bé.

No ens podem ni imaginar les dificultats que heu hagut de superar en aquesta situació d’emergència a l’hospital per poder fer la vostra feina.

Per això ha estat impagable la gran tasca dels doctors i doctores que ens han trucat cada dia per explicar-nos, no només com la situació clínica, sinó també com es trobava ell i quin estat d’ànim tenia, l’enorme simpatia de les infermeres i infermers de la planta 3a que ens han passat mil i una trucades i vídeo trucades. Persones que van facilitar-nos poder agafar-li la mà durant uns breus moments quan tots ens pensàvem que el perdíem.

Només dir-vos a tots i a totes, MOLTES MOLTES GRACIES i molts ànims en nom del nostre pare i de tota la família perquè amb el vostre treball li vau salvar i després d’un mes tenir una gran festa el dia de Sant Jordi que el va fer emocionar tant i tant que li costava parlar en arribar a casa.

Família de Zoilo Sierra (habitació 379)

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*