Inici Cartes dels lectors Agraïment família Senar Tejedor

Agraïment família Senar Tejedor

COMPARTIR

Des de la família Senar/Tejedor volem agrair de tot cor, i públicament, la gran tasca que ha realitzat l’equip de PADES Anoia en uns moments molt difícils, previs a la pèrdua del nostre estimat Miguel Ángel. I ho volem fer amb sentiments, amb agraïment infinit, amb reconeixement a la feina feta.

«Què bonic !

Què bonic és poder acompanyar a un ésser estimat en els seus darrers dies…

Què bonic és poder tenir grans professionals al costat, amb una qualitat humana admirable, que et fan sentir que podem fer-ho.

Què bonic és estar a casa, al nostre llit…amb tota la calidesa donant-li la mà, abraçant-lo, i fent-li petons.

Què bonic és poder dir-li tot allò que ens ha ensenyat. Tot allò que hem après al seu costat. Agrair-li tot allò que hem viscut junts.

Què bonic és poder parlar quan arriba el moment de marxar. El moment d’una abraçada eterna i de dir-nos allò que desitges per a cadascun de nosaltres, i el moment de poder continuar endavant prenent nota dels teus consells.

Gràcies Raquel, Clara, Dani Begoña, Janna, Jesús i a la Doctora Vidal pel vostre gran suport. Sense vosaltres, no haguès estat possible.

Per últim, volem agrair la gran tasca que desenvolupen aquests grans professionals en els moments més complicats dels pacients i de les seves famílies…

Què bonic poder comptar amb persones com vosaltres»…

QUÈ BONIC PODER DONAR-VOS LES GRÀCIES

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*