Inici Cartes dels lectors Agraïment de les Caramelles de Tous

Agraïment de les Caramelles de Tous

COMPARTIR

L’any 2016, les Caramelles de Tous, vam celebrar amb tots els honors els 100 anys de la nostra festa. La Generalitat de Catalunya va reconèixer la trajectòria més que centenària, de les Caramelles de Tous, amb un Diploma dins els actes festius del Dia de l’Associacionisme Cultural.

A principis del 2017, les nostres Caramelles han estat incloses dins el Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya. I avui, estem molt contents de poder compartir amb vosaltres el que, per les nostres Caramelles i pel poble de Tous, significa una fita històrica:
Les Caramelles de Tous hem estat una de les 24 entitats que, enguany, la Generalitat de Catalunya ha guardonat amb la seva màxima distinció: la Creu de Sant Jordi 2017.

És tot un gran honor!

Un honor que vivim amb respecte, amb humilitat i amb molta satisfacció. I ho sentim com un homenatge que dóna valor a tots els esforços que al llarg del temps s’hi han dedicat amb l’única finalitat de fer poble. I evidentment, ens encoratja a mantenir la festa ben viva.

Les persones que hem tingut el privilegi d’anar a recollir aquest guardó, ho hem fet amb el pes i la força que ens dóna pensar en tots els que han estat i en sou mereixedors. Volem que sentiu que va adreçat a tots els que, durant aquests més de 100 anys, heu fet possible que les Caramelles estiguin tant arrelades a Tous. És un reconeixement a l’esforç, al treball, a la il·lusió, al voluntariat, al compromís de treballar pel poble, per la cultura i pel país.

Gràcies a tots els cantaires i els músics que després de llargues jornades de treball i amb ganes de descansar feu l’esforç de venir a assajar; a aquells que opteu per passar les vacances a casa o escurçar-les per poder viure la Pasqua a Tous i fer poble; i a tots aquells que dediqueu el vostre temps tant preuat a fer que la festa sigui possible. I un agraïment especial a totes les persones que a títol personal han donat suport i a les entitats i institucions:

-Associació Amics de Sant Martí de Tous
-Parròquia de Sant Martí de Tous
– Ajuntament de Sant Martí de Tous
-Consell Comarcal de l’Anoia
-Associació Artística de Tous
-Associació de Veïns El Serral

Perquè puguem continuar gaudint d’aquesta tradició tant nostra, necessitem la col·laboració de tots. Ens fan falta més cantaires, joves i no tant joves, noies i sobretot nois. Tothom hi és benvingut. L’any vinent us hi esperem.

Visca les Caramelles de Tous!

Comissió de Caramelles

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*