Inici Societat Afectacions al trànsit a la C-15 per les obres de millora

Afectacions al trànsit a la C-15 per les obres de millora

COMPARTIR

Les obres de millora que el Departament de Territori té en marxa a l’Eix Diagonal entre Vilafranca del Penedès i Igualada comportaran afectacions puntuals al trànsit a la C-15 al seu pas per la Pobla de Claramunt fins el proper mes de febrer. Aquestes restriccions consistiran en el tancament de la carretera i el desviament de la circulació per les carreteres B-224 i C-244 entre Capellades i Vilanova del Camí, com a conseqüència de diverses voladures que s’executaran en el marc del desdoblament d’un tram de la C-15.

Les afectacions es desenvoluparan, segons la programació prevista, dos dies laborables a la setmana –dimecres i dijous– a l’entorn de les 12 del migdia, i el trànsit es desviarà durant uns 45 minuts. Els primers desviaments es van fer el passat mes de desembre i es reprendran aquest dimecres 11 de gener, repetint-se setmanalment fins a mitjan febrer. Aquestes previsions poden variar per necessitats de l’obra o per les condicions meteorològiques.

Aquests treballs s’emmarquen en el desdoblament de la C-15 entre els enllaços de la Torre de Claramunt i Igualada, una de les actuacions incloses en la millora de la funcionalitat i la seguretat viària de l’Eix Diagonal que ha impulsat el Departament de Territori i que comportarà una inversió de 79 milions d’euros.

Aquesta obra, la més important en execució a la xarxa viària de la Generalitat, inclou la construcció d’un tercer carril, la instal·lació d’un separador central i el desdoblament d’un tram com a principals millores, per a facilitar els avançaments i la fluïdesa de la circulació i reduir el risc d’accidents frontals.

En aquests moments, estan en marxa les obres corresponents a quatre dels cinc trams on s’actuarà. Es preveu que els diversos trams es posin en servei a mesura que es vagin completant, durant el segon semestre de 2023.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*