Inici Destacats Acte de reconeixement als esportistes d’Òdena a la Setmana de l’Esport i...

Acte de reconeixement als esportistes d’Òdena a la Setmana de l’Esport i la Joventut 

COMPARTIR

Del 22 al 29 de juliol, Òdena viu la Setmana de l’Esport i la Joventut 2023. Amb motiu de l’esport, aquest divendres 28 de juliol, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l’acte de Reconeixement als Esportistes del municipi d’Òdena 2023, al Teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena.

Posant en evidència el talent esportiu que rau en el municipi, es vol premiar la trajectòria esportiva i els èxits assolits aquesta temporada. En aquest sentit, es farà el lliurament de premis, a nivell individual i equips; i al finalitzar l’acte hi haurà berenar pels assistents.

Amb l’objectiu de fomentar l’esport i la participació com a model de vida saludable, emocional i social entre els joves, s’estan celebrant diferents activitats esportives. Per una banda, el futbol sala acaba aquest dimecres 26 de juliol la segona edició del Torneig Gargantua Futsal Cup i, per altra, dijous 27 de juliol tindrà lloc el 4rt Torneig Gargantua Badminton Cup.

Setmana d’activitats dedicades a la joventut d’Òdena

La Setmana de la Joventut va començar el passat dissabte amb música i festa a càrrec del grup Lluna Plena, i Carlota Covers, seguit de karaoke i l’esperada acampada jove.

Durant aquesta setmana s’està duent a terme el Taller d’Art Urbà, a l’avinguda de l’Estadi, que donarà com a resultat un nou mural al municipi.

Per tal de poder consultar qualsevol aspecte relacionat amb el Bono cultural, la T-Jove, el Carnet Jove i informació sobre Mobilitat Internacional, aquest dijous 27 de juliol, de 5 a 7 de la tarda, hi haurà a la disposició de tots els joves l’Oficina Jove de l’Anoia mòbil, a la plaça Mestre Vila Vell. Es pot demanar cita a odena.espaijove@odena.cat

Finalment el 28 i 29 de juliol arribaran dues cites molt esperades, per una banda divendres a les 10 del vespre, l’Ibiza Pool Party, a la Piscina Municipal d’Òdena. Tots els joves de 14 a 16 anys cal que omplin l’autorització creada per tal de formar-ne part.

La setmana de la joventut arribarà a la seva fi el dissabte, amb l’empalmada a les 23.55h, al pati de l’IE Castell d’Òdena. Hi haurà servei de Punt Lila i GPS.

La Setmana de l’Esport i la Joventut 2023 està organitzada per l’Ajuntament d’Òdena i l’associació Gargantua Odenenca, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, Dones amb Empenta, Rebobinart, Òdena Espai Jove, la Diputació de Barcelona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Mancomunitat de la Conca d’Òdena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*