Inici Futbol Acord de Managersoccertotal amb Legends, la primera xarxa de futbol base

Acord de Managersoccertotal amb Legends, la primera xarxa de futbol base

COMPARTIR

L’entitat anoienca de representació de futbolistes Managersoccertotal ha anunciat un acord amb Legends, una aplicació concebuda per futbolistes en formació que volen compartir experiències i mostrar el seu talent, amb l’objectiu de fer equip connectant amb els seus companys o per entrar en l’òrbita dels ojeadores.

A l’app Legends, els joves futbolistes creen el seu propi «cromo» per començar a construir, a l’igual que els seus ídols, la seva pròpia «llegenda». Actualitzen les seves estadístiques després de cada partit per difondre-les en la seva xarxa social preferida i també interactuen directament amb la resta d’usuaris de l’app.

Partits jugats, guanyats, gols, assistències, robatoris de pilota, parades … les millors fotos i vídeos de les victòries del seu equip. Un altaveu perfecte per la seva trajectòria esportiva, per seguir la dels seus amics i jugadors de referència.

El «cromo» és l’eix del perfil de cada usuari, que dona el seu mur, i funciona com una xarxa social, per fer comunitat de forma progressiva: pot donar i rebre suports amb «m’agrades», comentant i compartint les publicacions, amb total transparència i en qualsevol moment. Al revers apareixen les estadístiques que el mateix futbolista posa al dia, perquè donin peu a comentar partits, jugades, entrenaments, detalls sobre altres equips. Perquè el segueixin els seus familiars i amics o, simplement, per parlar de futbol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*