Inici Cultura A partir d’aquest mes, visites guiades a la Tossa de Montbui

A partir d’aquest mes, visites guiades a la Tossa de Montbui

COMPARTIR

[Img #5226]Des de fa alguns anys, els membres de la Fundació de la Tossa, de forma rotatòria i voluntària, obren cada diumenge al matí, des de les 10.30 a les 13.30, perquè tothom qui vulgui pugui visitar l’interior de l’església pre-romànica i el Castell.

Degut al creixent interès per part de moltes persones, tant de la comarca com de fora de la comarca d’Anoia, en conèixer millor la història de l’indret, es faran visites guiades de forma estable cada segon diumenge de mes.  La primera serà aquest proper diumenge dia 10 de març.

Les visites seran facilitades per l’historiador montbuienc Daniel González, i tindran lloc a les 12.00. No és necessari reserva prèvia. El punt de trobada és la porta de l’església, cinc minuts abans.  

La Fundació anima tothom a gaudir d’aquest entorn històric i natural, tots els matins de diumenge de forma lliure, i ara també a través de visites guiades el segon diumenge de mes.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon d’informació de la Fundació 636 55 26 33 o la seva pàgina web, que incorpora un servei RSS per rebre informació puntual de les activitats que es porten a terme a La Tossa de Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*