Inici Atletisme 8 medalles per atletes del CAI en la primera competició oficial a...

8 medalles per atletes del CAI en la primera competició oficial a la renovada pista de l’Estadi Atlètic d’Igualada

COMPARTIR

El passat cap de setmana es van celebrar a Igualada els Campionats de Catalunya d’Atletisme de les categories sub18 i sub20, individuals i relleus. Uns Campionats que havien de servir per inaugurar la remodelació de la pista del nostre Estadi Atlètic, i que degut a la situació sanitària que estem vivint es van ajornar en el seu moment i s’han hagut de celebrar ara respectant unes estrictes mesures de seguretat, que han fet a la pràctica que la competició estigues reservada únicament als atletes i als seus entrenadors, admetent solament un nombre reduït d’acompanyants, distribuït en funció dels atletes participants de cada club.

Pel que fa a la competició en si, els representants del Club Atlètic Igualada Petromiralles aconseguiren un total de 8 medalles: 2 d’or i 6 de bronze en uns Campionats amb nombrosa participació, una molt bona organització conjunta del C.A. Igualada i la Federació Catalana d’Atletisme, i un gran ambient atlètic ja que pràcticament representaven la tornada a la competició oficial.

4 medalles per als Sub-18 del CAI – Álex González, rècord dels Campionats en Javelina

Entre la brillant actuació global dels atletes del CAI Petromiralles, sobresortiren les dels atletes de categ. Sub-18, assolint un total de 4 medalles, un Rècord dels Campionats, i un lloc de finalista en les proves respectives.

Álex González es proclamava Campió de Catalunya en llançament de Javelina, amb un millor llançament de 56,30 m., nou Rècord dels Campionats.

Aleix Llorens assolia 2 medalles de Bronze, dissabte en el llançament del Disc, amb 41,25 m., i diumenge en llançament del Pes, amb 13,59 m. La 3ª medalla de Bronze de la categ. era per a Laura Giménez, 3ª en els 5.000 m . marxa, amb 29’00”59.

Carla Elías era 7ª en el Salt de Perxa, amb 2,65 m., assolint plaça de finalista, i Josep Mª Cuervo era 9è en els 3.000 m.ll., amb 10’20”51.

4 medalles per als Sub-20 del CAI

Pel que fa als atletes de categ. Sub-20, també amb 4 medalles i una plaça de finalista , va sobresortir el títol de Campió de Catalunya assolit per Eloi Santafé en els 110 m. tanques, amb 14”79.

Les medalles de Bronze foren per a Marta Garrido, 3ª en Javelina amb 30,50 m., per a Riduan Boulbayem, 3er en els 3.000 m.ll. amb 8’58”34, i per a Theo Ruiz, 3er en el Salt de Perxa amb 4,35 m., mateixa marca que el 2n classificat.

Erik Gutiérrez era 4t en llançament de Martell – plaça de finalista-, amb un millor intent de 30,71 m. i Martona Segura participava en el Salt de Perxa, efectuant nuls els seus intents en la prova.

Club Atlètic Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*