Inici Societat El 8 de març a la Conca d’Òdena ja té imatge guanyadora

El 8 de març a la Conca d’Òdena ja té imatge guanyadora

COMPARTIR

L’onzena edició del concurs de cartells del 8 de març ja té guanyador: es tracta del jove igualadí de 22 anys Gino Paoli Chacon Silvestre, format a l’Escola municipal d’art i disseny «La Gaspar» d’Igualada. El premi està dotat amb 500 euros -200 més que en les anteriors edicions- i l’obra esdevindrà la imatge gràfica de les activitats commemoratives del Dia Internacional de les Dones organitzades per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena.

El jurat ha escollit l’obra de Gino Paoli Chacon d’entre les 14 obres presentades. N’ha valorat la convicció de les paraules que presenta la imatge gràfica, així com la diversitat en les dones que es dibuixen. El Jurat estava format per Sara Lorite de la comissió de coeducació i professora de l’Escola Municipal d’Art La Gaspar; Marina Camprubí representant del col·lectiu feminista La Incòmoda; i Mireia Prat tècnica d’igualtat de la MICOD.

L’entrega del premi es farà a Castellolí el proper 9 de març a la Sala La Brillante just abans d’iniciar el concert d’Elisa Mas i Dolça Prat organitzat amb motiu del Dia internacional de les dones per part de la regidoria d’igualtat del municipi. L’acte s’iniciarà a les 19 h amb la lectura del Manifest del Dia internacional de les dones. Les obres presentades al concurs estaran exposades a la mateixa sala La Brillante fins el dia 22 de març.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*