Inici Atletisme La 44a Cursa Popular d’Igualada aplega més de 3.000 participants

La 44a Cursa Popular d’Igualada aplega més de 3.000 participants

COMPARTIR

Aquest diumenge 23 d’octubre la ciutat d’Igualada ha celebrat la 44a Cursa Popular d’Igualada, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia. Un total de 3.389 esportistes i famílies han gaudit d’un gran matinal d’esport i diversió, amb la col·laboració de l’Iris Bertran animant l’escalfament abans de cada sortida.

En aquesta edició, la tradicional cita ha recuperat, després de dos anys de restriccions per la pandèmia, el seu circuit urbà i la tradicional cursa de cinc quilòmetres, tot apostant per una jornada lúdica, popular i no competitiva. S’han realitzat tres curses en dos circuits diferents amb sortides i arribades al Parc Central d’Igualada. Així doncs, la cursa gran de 5 quilòmetres ha iniciat a les 11 hores, i la cursa petita i familiar d’1,9 quilòmetres, a les 12 hores.

Des de l’organització celebren l’àmplia participació ciutadana, que ha duplicat la xifra de la darrera edició. La Regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, afirma que “ens mostrem molt satisfets per l’alta participació tant d’esportistes de diferents clubs de la ciutat, com també de tots els centres educatius de la ciutat. La col.laboració d’Afas i escoles ha estat la clau per assolir unes dades de pràctica esportiva tant favorables”. També ha destacat “la bona feina que han fet tant els tècnics de l’Ajuntament d’Igualada, com també dels cossos de seguretat, voluntaris i del Consell Esportiu de l’Anoia. Ells són els grans invisibles que també fan que tot sigui possible”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*