Inici Bàsquet 41 parelles participen al 2×2 mixt de Reis del Club Bàsquet Igualada

41 parelles participen al 2×2 mixt de Reis del Club Bàsquet Igualada

COMPARTIR

El passat dijous 5 de gener es va celebrar una nova edició del Torneig 2×2 Mixt de Reis del Club Bàsquet Igualada. Aquest esdeveniment es tornava a celebrar després de l’aturada de dos anys per la pandèmia.

El torneig va reunir a 41 parelles des de categoria premini fins a categoria sènior. Aquestes parelles van poder gaudir d’una matinal basquetbolística d’allò més espectacular.

Les parelles preminis i minis van ser les primeres en disputar els corresponents partits. Aquests es van celebrar de 9:00 a 11:30. Al finalitzar els partits, es van fer les corresponents fotos a totes les parelles i es van entregar els premis a les primeres parelles classificades. En categoria premini, la parella guanyadora va ser les Panteres i en categoria mini els EMC2.

Posteriorment es van celebrar els partits de les parelles infantils, cadets, júniors i sèniors. La competició va finalitzar a les 14h amb l’entrega de premis als equips de cistella gran. Els guanyadors van ser, en categoria infantil Els 6, en categoria cadet Mar Cla, en categoria júnior Júniors Despistats i en categoria sènior els Metes.

Els guanyadors van rebre obsequis dels col·laboradors del torneig: Arbre Team, Forn Alemany i Llaminadures Roger.

FER UN COMENTARI

*