Inici Poliesportiu 400 participants a la XXIII Gimnastrada de l’Igualada Club Gimnàstic Aula

400 participants a la XXIII Gimnastrada de l’Igualada Club Gimnàstic Aula

COMPARTIR

[Img #30943]Aquest dissabte 18 de juny es va celebrar a les Comes la XXIII Gimnastrada d’ Igualada organitzada per l’ Igualada Club Gimnàstic Aula amb el suport de l’Ajuntament d’ Igualada esdeveniment únic a la Comarca en que diferents clubs esportius especialitzats en gimnàstica rítmica poden exhibir diferents coreografies per mostrar el treball realitzat amb les gimnastes durant el curs. La Gimnastrada es una mostra no competitiva de diferents modalitats gimnàstiques i també de dansa.

 

[Img #30942]Es la primera vegada que hi ha una temàtica, ja que en Gimnastrades anteriors era simplement una exhibició. En aquesta ocasió la temàtica era ‘Un viatge pel món’. Les gimnastes ens van enlluernar amb danses d’Àsia, Àfrica, Europa, Amèrica i Nova Zelanda. És el moment idoni per lluïr-se en els exercicis sense la pressió d’una competició,  veure l’evolució i el resultats obtinguts després  d’un curs  de  dedicació i esforç.

 

Van ser pares, familiars i amics de les gimnastes que van omplir les grades de gom a gom. Els Clubs participants, Acadèmia Igualada, Anoia Club Gimnàstic, Ateneu, Aula Escola de Dansa, Castell d’ Odena, Glub Gimnàstic la Torre de Claramunt, Club Gimnàstic Sant Roque, Club Rítmica Capellades, Garcia Fossas, Club Esportiu Montbui i l’ Igualada Club Gimnàstic, van mostrar balls i exercicis de molta qualitat.

 

Aquest darrer trimestre del curs Els equips tècnics van tenir que ajustar la seva programació  de competicions a la gimnastrada amb unes danses  i coreografies noves amb balls on hi podien arribar a ballar 36 gimnastes com el ball del Continent Africà, com ens comenten Laura Martinez,  Maite Sanchez,  Marta Trenado, Paula Stösslein, Diana Stösslein , Sílvia Diaz i Mònica Esteve ,  equip tècnic de l’Igualada Club Gimnàstic Aula; calen entrenaments i assajos extres i molta implicació per part de tots. Això ha estat possible gràcies a les gimnastes que són excepcionals i a les seves famílies.

 

El matí va concloure amb un curtmetratge, preparat per un grup de pares,  que transmetia  algunes de les nostres vivències durant  aquest curs, la nostra passió per la gimnàstica rítmica, experiències i somriures. Un resum de moments i sentiments d’un any viatjant junts, compartint experiències, moments durs, d’entrenament, d’esforç i de molta disciplina però també de molt gratificants, de somnis acomplerts, de fer les coses ben fetes i arribar fins al final.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*