Inici Poliesportiu 4 Medalles d’or per l’Anoia CG al Trofeu internacional a PortAventura

4 Medalles d’or per l’Anoia CG al Trofeu internacional a PortAventura

COMPARTIR

El passat cap de setmana va tenir lloc al centre de convencions de PortAventura, el Trofeu Wolf de gimnàstica artística, comptant amb club de diversos països, entre ells, França, Anglaterra, Itàlia entre altres, i també amb clubs d’Espanya, des de Mallorca, Mostoles, Badajoz, Girona, Terrassa, Barcelona i altres. L’Anoia Club Gimnàstic va aconseguir uns resultats excel·lents. Competint en la categoria Infantil Open C, les atletes Aroa Garcia Rey, Clara Granado Munera i Índia Webb Roldan, van realitzar un molt bon paper en els seus respectius exercicis, demostrant la seva habilitat i dedicació en aquest esport.

En la categoria Cadet Open C, la Laís Canet Botelho també va fer una excel·lent competició, assolint 2 medalles de bronze als aparells de paral·leles i terra.

No obstant això, la veritable estrella de la competició va ser la Martina Quilez Florensa, que va obtenir 4 medalles d’or en total. També en la categoria, cadet Open C, Quilez va destacar especialment en les proves de barra, terra i paral·leles, i també es va endur el títol de campiona en aquesta categoria, en la classificació general. La seva actuació va deixar bocabadats tant als espectadors com als jutges, que no van dubtar a atorgar-li les puntuacions més altes.

L’Anoia Club Gimnàstic va demostrar una vegada més, el seu nivell excel·lent en aquest esport, i les atletes van mostrar la seva capacitat per competir en l’àmbit internacional. Esperem que aquesta victòria sigui una motivació per als seus futurs desafiaments.
Des del club volen agrair a l’Ajuntament d’Igualada per al suport sense el qual el club no podria continuar existint i felicitar a les atletes i a la seva entrenadora, Juliana Botelho.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*