Inici Destacats Unes 300 gimnastes participen al Trofeu Carnaval del Club Gimnàstic Ballerina

Unes 300 gimnastes participen al Trofeu Carnaval del Club Gimnàstic Ballerina

COMPARTIR

El Club Gimnàstic Ballerina va organitzar, diumenge, el Trofeu de Carnaval al pavelló de Can Titó de Vilanova del Camí. Era la vuitena edició d’aquesta trobada, ja tradicional a Vilanova del Camí. Una jornada molt esperada pels clubs i cada any més exitosa. Aquest any hi van participar més de 300 gimnastes d’arreu de Catalunya i van passar pel municipi més de mil persones, entre gimnastes i públic.

Les gimnastes del club van debutar amb els nous exercicis, sorprenent famílies i públic present, amb unes grans coreografies i força dificultat en cadascuna. “Un cop més van demostrar el gran treball, dedicació i esforç diari que dediquen als entrenaments”, com asseguren des de Ballerina. I bona mostra van ser els resultats assolits.

En la categoria Benjamí B, Lydia Bernal guanyava l’or. En la categoria Aleví nivell 3, Daniela Vera es feia també amb l’or i Paula Vitoria, la plata. I en infantil nivell 3, va participar Èlia Muñoz que també es feia amb l’or.

Seguidament, en la  categoria Infantil nivell V van participar Carlota Ranchal, Abril Quintana i Lucia Rodríguez assolint la primera, la segona i la quarta posició respectivament.

Finalment, en nivell base en la categoria cadet va participar la Martina Quintana que va assolir l’or i en la categoria juvenil  Maria Cosano,  Paula Mensa,  Itziar Mensa i  Gisela Ramírez que van aconseguir la 1a, la 3a, la 5a i la 6a posició, respectivament.

Durant la jornada van comptar amb la presència de l’alcaldessa del municipi i diferents regidors del municipi, que van poder veure de primera mà la quantitat de persones que reuneix la pràctica d’aquest esport.

Des del club han agraït famílies, clubs i gimnastes protagonistes, “perquè sense ells/elles no seria possible gaudir de jornades tan màgiques d’aquest esport”.

També han donat l’enhorabona al cos tècnic i les gimnastes del Club Gimnàstic Ballerina per aquest primer debut de temporada i les animen a “seguir en aquesta línia de treball, amb uns valors, respecte i principis que donen la marca esportiva al club”.

FER UN COMENTARI

*