Inici Destacats 14 equips participen al 3×3 mixt de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins

14 equips participen al 3×3 mixt de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins

COMPARTIR

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va organitzar aquest dissabte 16 de juliol el Torneig 3×3 Mixt d’hoquei patins al pavelló Les Comes. La competició es va dur a terme a les categories FEM13/Aleví, FEM15/Infantil i FEM17-19/Juvenil-Júnior. Hi han pres part 14 equips en total.

La competició ha estat plena d’emoció a les diferents categories. Les regles del torneig facilitaven l’espectacle i el dinamisme en el joc, així com també l’esportivitat entre els equips participants. Una de les característiques del torneig és que en tot moment els equips participants havien de tenir tant jugadors masculins com fèmines en pista.

Després de 7 de hores d’intensa competició, a partir de les vuit del vespre es van disputar les grans finals, on van sortir guanyadors els equips «Los trotamundos» a la categoria FEM13 Aleví, «Killer Team» a la categoria FEM15 Infantil i «Rentadores» a la categoria FEM17-19/Juvenil-Júnior.

La classificació definitiva a FEM13 Aleví va ser:

1r. Los Trotamundos

2n 4 Rodes

3r  Els Sense Nom

4t. Onii Chan

La classificació final a FEM15 Infantil va ser:

1r, Killer Team

2n Monjulada

3r The heavy sticks

4t Capevarcles

I a FEM 17-19 Juvenil-Júnior:

1r. Rentadores

2n. Vendrellada

3r. Stick on Fire

4t. Itaca

Un cop finalitzat el torneig es va fer el lliurament de trofeus, que va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada Patrícia Illa i del president de l’Igualada Femení HCP Jordi Besa.

L’organització del 3×3 Mixt va anar a càrrec de l’Igualada Femení HCP, amb la col·laboració d’Esport Igualada i de TVD.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*