Inici Hoquei 14 equips de tot l’Estat a les 24 d’hoquei línia d’Igualada

14 equips de tot l’Estat a les 24 d’hoquei línia d’Igualada

COMPARTIR

[Img #24386]Els dies 29 i 30 d’agost s’ha celebrat la Tercera Edició de les 24 Hores d’Hoquei Línia d’Igualada, amb la participació de 14 equips d’arreu de l’estat que han disputat un total de 51 partits. Aquest torneig és l’oportunitat de començar la temporada d’hoquei línia per la porta gran, amb una competició intensa i que requereix un alt grau de concentració i regularitat per tal d’assolir els millors resultats.

 

Els primers partits van ser de presa de contacte amb la pista i els rivals, amb un ritme suau i marcadors més aviat curts. A la tarda, ja a la segona ronda de partits, els equips van prémer l’accelerador i van anar ensenyant les cartes, amb un joc més viu i d’atac. A la tercera ronda, que era al voltant de la meitat del torneig, es van viure els partits més intensos, amb els equips amb moltes ganes de quedar primers de grup i que van esprémer els seus recursos per tal d’aconseguir els tres punts de la victòria. A la nit va sortir el factor cansament i els equips que millor el van gestionar van sortir clarament beneficiats, essent els partits més cerebrals i tàctics que no pas de força. Els marcadors van ser més aviat curts, amb no molts gols fruit del bon paper dels porters, que han estat tota la competició mostrant un nivell molt alt i un bon estat de forma.

 

La fase de grups acabava a les set del matí i aleshores s’iniciaven els encreuaments per trobar la classificació final. Bons partits entre equips del mateix nivell de joc, amb empats que es resolien amb fase de penals i molta esportivitat. Semifinals i gran final on van arribar els equips amb millor forma i planter: Flow Roses i CP Napiuts van disputar una molt bona final, van ser els millors equips de la competició i van arribar plens de força. El partit va ser igualat i l’ajustat marcador de 3-4 un resultat just. Una emotiva entrega de medalles i trofeus va posar punt final al torneig.

 

Agrair la col·laboració dels voluntaris que han fet possible aquesta tercera edició de les 24 hores, el suport de l’Ajuntament d’Igualada i dels membres del TAC.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*