Inici Cultura El Zoom Festival serà present a ISE, la fira més important de...

El Zoom Festival serà present a ISE, la fira més important de tecnologia audiovisual

COMPARTIR

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que tindrà lloc a Igualada del 22 al 27 de novembre del 2022, tindrà presència a la fira Integrated Systems Europe (ISE), la més important de tecnologia aplicada al sector audiovisual, amb una taula rodona que reflexiona sobre la nova era del consum de continguts audiovisuals.

Amb l’objectiu de posar en valor les noves maneres que tenim de consumir continguts audiovisual degut a l’impacte de les noves tecnologies, el debat comptarà amb representants de RTVE, Movistar i TV3. Estarà dinamitzat per la periodista Xantal Llavina. La segona part de la sessió anirà enfocada a parlar sobre el Digital Signage -senyalització digital multimèdia- i com aconseguir seduir el consumidor a través de continguts digitals publicitaris. La xerrada comptarà amb l’àmplia experiència de Giovanni Flore, Digital Signage Manager a la marca de moda Benetton, i Gemma Cuscó, CEO de Waapiti.

L’acte tindrà lloc el dimecres 11 de maig a les 16 h a la Fira Gran Via de Barcelona. Està organitzat pel Zoom juntament amb l’associació internacional de la indústria audiovisual Avixa, copropietària d’ISE. El certamen audiovisual se celebrarà presencialment entre el 10 i el 13 de maig a Barcelona després que s’hagués d’ajornar el passat mes de febrer a causa de l’augment de casos de covid.

Amb una mitjana de 1.200 expositors i prop de 100.000 assistents -xifres prepandèmiques-, l’ISE s’ha convertit en l’aparador de referència de les noves tecnologies aplicades a l’audiovisual. La fira es va traslladar a Barcelona el 2021 després de 16 anys celebrant-se a Amsterdam. Aquesta primera edició a Catalunya es va fer adaptada a les restriccions vigents per la pandèmia, en un format molt més reduït que les edicions anteriors.

Inscripcions obertes per a la Secció Oficial

El Zoom treballa en l’organització d’una edició ben especial per celebrar el 20è aniversari del festival igualadí, que es farà del 22 al 27 de novembre a Igualada. L’any passat es va estrenar una nova categoria de Videojocs a la Secció Oficial i es van incorporar al festival noves plataformes, públics i continguts amb l’objectiu de consolidar el creixement que el Zoom ha experimentat els últims anys.

Les productores, televisions, estudiants i realitzadors independents d’arreu del món que vulguin presentar els seus continguts a la Secció Oficial de l’edició 2022 del festival igualadí ja ho poden fer. La data límit per rebre inscripcions és el 30 de juliol.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*