Inici Societat Zones blaves gratuïtes a Igualada per la cavalcada de Reis

Zones blaves gratuïtes a Igualada per la cavalcada de Reis

COMPARTIR

[Img #3399]La tarda del proper dissabte, 5 de gener, les zones blaves d’Igualada seran gratuïtes. Al matí sí que caldrà tiquet horari en tots els carrers d’estacionament controlat entre les 9 i les 13h, però a la tarda ja no serà necessari. A més, durant tota la jornada de diumenge, 6 de gener, tampoc caldrà pagar en aquestes zones, que sí reprendran el seu funcionament habitual a partir de dilluns, 7 de gener, de 9 a 13h i de 16 a 20h.

Aquesta mesura, orientada a facilitar l’aparcament en una data en què Igualada rep multitud de visitants, es complementa enguany amb tres noves zones blanques que es van posar en funcionament la passada tardor. Entre totes tres sumen dues-centes places d’estacionament gratuït, obertes les 24 hores del dia i situades a deu minuts a peu del centre de la ciutat. Es tracta de les àrees situades al carrer Virtut a tocar del Mercat de La Masuca, al carrer del Rec cantonada amb carrer Sant Faust, i a l’Avinguda Balmes cantonada amb carrer de la Torre.

Limitacions al trànsit

La Cavalcada de Reis té previst arrencar al voltant de les 18h des del Passeig Verdaguer amb Joaquima Vedruna, a l’alçada de l’antic Hospital. A partir d’aquí passarà per Avinguda Montserrat, Mirasol, Avinguda Caresmar, carrer de la Soledat, Plaça del Rei, carrer Sant Jordi, Rambles, i finalitzarà a la Plaça Castells al voltant de les 21h. En aquestes vies no es podrà estacionar i la Policia Local d’Igualada tallarà el trànsit a partir de les 17:30h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*