Inici Gent Xocolata desfeta

Xocolata desfeta

COMPARTIR

[Img #3893]En aquesta època en què ve de gust entrar en calor amb alguna cosa ben calenta, veureu com en un moment podem degustar una intensa xocolata al nostre gust.

El cacau en pols ja porta farina que actua com espessidor i també una mica de sucre, però si us agrada més dolç li podeu afegir més sucre. També podeu utilitzar aquesta xocolata com a salsa per les lioneses o escampar-la sobre un  plàtan o la fruita [Img #3892]que més us agradi.

Ingredients:
•    125 gr.  cacau en pols “a la tassa”
•    80 gr. xocolata fondant
•    500 ml. llet evaporada
•    500 ml llet
•    1 branca canyella o 1c. canyella en pols
•    2 claus d´olor

Per aromatitzar la llet, posar en un cassó al foc els dos tipus de llet amb els claus d’olor i la canyella. Bullir per 2 minuts, apartar del foc i retirar els claus d’olor i la branca de canyella.

Afegir el cacau en pols i remenar bé amb unes varetes per desfer els grumolls. Tornar a posar a foc baix i afegir la xocolata fondant trossejada.

Bullir tot per uns 2 minuts, quan més temps bulli, més espessirà. En refredar-se s’espessirà una mica.

Temps: 10 minuts
Dificultat: fàcil
Racions: 3 persones
Ideal: per una tarda freda i plujosa.

Ariadna Bertran – El placer de los cinco sentidos

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*