Inici Infoescoles xit total a la Festa de la Primavera de l’Escola Castell d’Òdena

xit total a la Festa de la Primavera de l’Escola Castell d’Òdena

COMPARTIR

[Img #30730]La Festa de la Primavera de l’Escola Castell d’Òdena celebrada el passat diumenge 5 de juny al matí va ser un èxit. El temps va acompanyar, van assistir-hi moltes famílies i a la vegada totes elles van gaudir molt de les activitats preparades.

 

Tal com era previst, van venir Mossos, dos camions de Bombers (Parc de Castellfollit del Boix i d’Igualada), cinc cotxes d’ADF i un cotxe dels Agents Forestals. Tots ells van fer activitats amb els nens i les famílies. I el fotògraf Lluís Casahuga va exposar les fotos que són presentades amb el títol «Retrat d’una pèrdua».

 

Quan tothom va haver arribat a la zona de bosc cremada propera al restaurant dels Cubs d’Òdena (recordem que la sortida era de la mateixa Escola Castell d’Òdena) es va enlairar el globus del Banc de Sabadell i es van tirar els desitjos que havien escrit les famílies.

 

Seguidament, van haver-hi parlaments per part de l’alcalde de l’escola, Roger Olalla, que va inaugurar la bandera de l’escola dissenyada per la Cèlia Izquierdo. També va parlar el propietari dels terrenys, el Sr. Carles Giol (qui va estar molt satisfet de la matinal) i finalment l’enginyer forestal Àngel Rey, que ha estat la persona que ha assessorat i acompanyat durant tot el projecte on s’ha usat la tècnica japonesa de les boles Nendo Dango.

 

A continuació les famílies van fer les activitats que s’havien preparat: pintar pedres i soques amb pigments naturals, escriure desitjos en fulles de canya per posar-los als atrapasomnis i fer jocs de punteria.

 

En finalitzar, totes les famílies van agafar bosses amb boletes Nendo Dango i seguint les instruccions de l’Àngel Rey, van llançar-les al bosc cremat. I a partir de les 12.30 h les famílies van tornar a l’escola on l’Associació de Mares i Pares de l’escola va organitzar un dinar per a totes les famílies que s’hi havien apuntat.

 

Tal com apunta la mestra de l’Escola Castell d’Òdena, Gisel•la Jovell, “tot va ser fantàstic i la Festa, que es va organitzar des de l’escola es va poder dur a terme gràcies a totes les persones i entitats que ens van ajudar d’una manera o altre. És per això que els ho volem agrair a tots”.

 

D’altra banda, també hi van participar nens i familiars de la Llar d’infants Els Vailets, i des d’aquí es  felicita a l’organització i a tothom que hi va participar, perquè tal com diu la directora de la Llar, la Roser Ramon Perelló, “Va ser realment una festa”. També agraeixen a totes les persones implicades, ja siguin tècniques i professionals com voluntaris. I ella mateix afegeix “penso que tot va anar rodat”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*