Inici Societat xit del taller de Kimo-Kap celebrat al Centre Cívic del Pla de...

xit del taller de Kimo-Kap celebrat al Centre Cívic del Pla de la Masia d’Òdena

COMPARTIR

[Img #29584]El dissabte 9 d’abril es va fer, al Centre Cívic del Pla de la Masia d’Òdena, un taller de Kimo-Kap on hi van participar més de 30 persones, de diferents indrets (Santa Margarita de Montbui, Vilanova del Camí, Òdena, del Pla de la Masia i Barri de Sant Pere, i de l’Espelt d’Òdena).

 

Una de les 3 delegades de Catalunya de l’Associació Kimo-Kap és la Núria Corrons que aquesta vegada va tirar endavant la iniciativa amb suport de l’Ajuntament d’Òdena. Per entendre bé la feina de l’Associació Kimo-Kap hem de saber que es fan gorros-bandanes pels nens que estan en tractament oncòlogic; nens de 0-18 anys.

 

La mateixa Núria i diferents voluntàries van dur màquines de cosir, material (roba i fils), la planxa, per dur a teme l’activitat. Majoritàriament van ser dones les que hi van participar tot i que també hi va participar algun home. L’alcalde d’òdena Francisco uisado també hi va se donar suport a la iniciativa. Aquesta vegada hi va col•laborar la botiga de roba Miró i Torres.

 

La mateixa Núria Corrons fa una valoració molt bona d’aquest primer taller celebrat a Òdena i diu “va anar molt bé, sobretot per la gran participació; amb aquella tarda va donar temps d’acabar-ne algunes de gorres-bandanes i daltres no; voluntàries s’han ofer per acabar aquestes gorres-batanes a casa seva”.

 

El proper taller de Kimo-Kap que es realitzarà a Òdena serà el dissabte 21 de maig de les 15.30-20 h al Teatre Centre Unió Agrícola. Per apuntar-s’hi cal trucar al telèfon 938017434 (ext. 1203) o fer-ho a través del correu electrònic odena@odena.cat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*