Inici Festes xit de la primera Jornada Peruana a Igualada

xit de la primera Jornada Peruana a Igualada

COMPARTIR

[Img #9036]L’associació Amics de Manitos vol donar les gràcies als igualadins per la bona rebuda que va tenir la I Jornada Peruana el passat 20 de juliol a la Plaça Pius XII. Per l’associació, aquesta era una data important que es va preparar amb il•lusió, il•lusió de poder cooperar i col•laborar un cop més amb el projecte Manitos, però sobretot de fer un pas important perquè la ciutat comenci a conèixer i a sentir seva aquesta associació que fa poc que s’ha establert a Igualada.

L’èxit de la festa rau, d’una banda, en [Img #9038]l’assistència de tots els ciutadans a la celebració, però també en la col•laboració desinteressada d’un seguit de persones, grups, empreses, entitats i institucions que ens van voler ajudar: els col•lectius llatinoamericans convocats a participar-hi, les persones que van cuinar per l’espai de gastronomia peruana, els voluntaris que van participar en l’organització de la festa, el forn Alemany, Piñolvilaicompanyia, Centralistas San Miguel, Víctor Andrés, Perú Profundo i les maquilladores Nadia i Esther.
[Img #9039]
Tino Zapata, president d’Amics de Manitos, vol donar les gràcies a tots ells i especialment al regidor de Joventut i Cooperació, Joan Recasens, per la seva disponibilitat i pel seu compromís pels projectes de cooperació, i a la parròquia de Santa Maria, per cedir-nos els locals de la rectoria.

Amb l’ajuda de tots vosaltres podrem col•laborar amb el projecte que duu a terme CANAT (Centro de Apoyo de Niños y Adolescentes Trabajadores) [Img #9040]a Piura, perquè nens i adolescents en situacions familiars crítiques puguin estudiar, formar-se i tenir més oportunitats en un futur i per millorar la qualitat de vida i la formació dels col•lectius més desfavorits del país.   

Si desitgeu conèixer més coses d’Amics de Manitos o CANAT podeu consultar les pàgines web www.amicsdemanitos.org i www.canatperu.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*