Inici Destacats Xerrada a Montbui sobre el paper de les dones amb la diputada...

Xerrada a Montbui sobre el paper de les dones amb la diputada d’ERC Najat Driouech i la candidata Carolina Telechea

COMPARTIR

Aquest divendres 17 de març, la Najat Driouech, diputada al parlament de Catalunya, serà a Santa Margarida de Montbui acompanyant la diputada al congrés i candidata a l’alcaldia de Montbui Carolina Telechea i Lozano.

A les 18:30, al Centre Cívic i Cultural La Vinícola, situat a la carretera de Valls número 57, es farà la xerrada-col·loqui oberta a tota la ciutadania sobre el paper de les dones a la nostra societat, a la que intervindran la Najat Driouech, la Carolina Telechea i la Soundous Said, membre de l’equip Som Montbui – AM ERC.

El grup Som Montbui fa setmanes que treballa, de forma complementària al treball que el regidor Joel Serrano fa amb l’equip de govern, escoltant als montbuiencs i monbuienques tot fent reunions i visites a diferents empreses, entitats i comerços. De fet, el mes passat el D.G. de comerç, en Jordi Torrades, va poder participar en un dinar-reunió amb representants dels comerços de Montbui i de la junta de la UEM.

El grup vol seguir essent útil al municipi, portant un programa electoral possible i que millori la vida dels veïns i veïnes de tots els barris del municipi, però alhora suma l’experiència, el bon govern i la il·lusió de l’alcaldable Carolina Telechea, per fer de Montbui un poble millor.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*