Inici Política Una xerrada a Igualada analitza la situació dels presos polítics i el...

Una xerrada a Igualada analitza la situació dels presos polítics i el relat judicial dels darrers mesos

COMPARTIR

Aquest dijous, 1 de febrer, la que fou fins la darrera legislatura secretària de la Mesa del Parlament, la republicana Anna Simó oferirà una xerrada sobre la situació dels presos polítics i el relat judicial dels darrers mesos.

Les advocades Blanca Solano i Carolina Telechea, aquesta darrera també regidora d’ERC Igualada, acompanyaran l’adjunta a la presidència d’ERC en un col·loqui que porta per nom “Presos polítics: quina és la situació judicial?”. Les tres ponents intentaran respondre els dubtes que a tots ens sorgeixen al voltant de l’embat judicial que han rebut molts dels representants polítics catalans, alguns encara a la presó, altres a l’exili, però també de tots aquells que varen haver de declarar davant els organismes judicials de l’estat espanyol, i que encara estan pendents d’un judici.

Així, la sala gran de l’Espai Cívic Centre, al c/Trinitat 12 d’Igualada, acollirà dijous 1 de febrer a les 19:30h aquesta xerrada oberta a tothom.

5 COMENTARIS

  1. aquesta tal Simó es la que va dimitir despres de passar pels jutjats a Madrid? aquesta es la valentia d’una patriota? o es que es pensava que qui infrangeix la llei no li passaria res? que un ciutadà es passi un semafor en vermell el multen! i aquesta es creia omnipotent per desobeir les regles del joc que gracies a elles era diputada i cobrava de l’erari public? Que dongui gràcies que va poder marxar amb la cua entre cames i el seu acte de pais va ser dimitir i fugir….! això es una patriota! i aquesta ha de fer conferencies…! Pena tot plegat!

    • Més pena és no respectar la voluntat democràtica del poble expressada a les urnes, amenaçar mafiosament el President d’un Parlament democràtic esmentant-li els fills, o el clam abrandat de centenars d’unionistes al ritme de xirigota demanant tallar el cap de’n Puigdemont, o quan al mateix Puigdemont se li recorda com va acabar Companys, fent paral·lelismes aberrants, o quan es nega la brutalitat policial,… N’hi ha tantes per explicar! Però és clar, totes impunes. Espanya i l’unionisme representa la indecència totalitària! Pura màfia…

  2. La voluntat democratica ningu la questiona, estem parlant de les formes civilitzades (llegeix be aquesta paraula) de fer les coses. Catalunya ha tingut personatges molt valuosos i dignes d’haver estat en qualsevol pais centreuropeu. I en les adversitats s’ha defensat amb la discreció i la voluntat. Quan es va fundar Omnium Cultural, el senyors Carulla, Cendrós i Vallbe van abocar el seu patrimoni i el seu mecenatge a una obra insigne, aixi es fa pais…res a veure amb aquell delinquent ballant sobre un cotxe de la Guardia Civil destrossat i que de forma vergonyant l’anomenaven president d’Omnium Cultural…on hem anat a parar? Vergonyós i penós… Tot aquesta purria que ens ha portat al descredit ho ha de pagar amb severitat, Catalunya no es mereix patriotes de poca-monta, ni exaltats amb salaris assegurats… I sobre Companys llegeix la historia real, perque crec que ignores qui era….! o torna a l’escola!!

    • Mira noi. Modera el to. No ets ningú per enviar-me a escola quan segurament et puc donar 100 voltes en formació. Potser el que tens dificultats de comprensió lectora ets tu, perquè jo només he relatat fets objectivables. Renta’t la boca que tant omplir-te-la d’insults et deu fer falta. I revisa l’ortografia…

  3. La mala educació et descobreix…o potser encara portes la careta de cartró com els d’ahir? Si aquest pais tingués de comptar amb gent com tu no s’hagues recuperat mai des del 1714. Menys paraules i mes fets, i mes sentit comú. T’hauries d’avergonyir que 3000 empreses, entre elles insignes que han donat personalitat a Catalunya hagin tingut de marxar de la seva propia terra pels disbarats i les pocasolatdes d’aquests que hem tingut al davant de les institucions. A tu ni a l’escola t’aceptarien.

FER UN COMENTARI

*