Inici Societat La xemeneia de Cal Font s’il·luminarà pel Dia Mundial de la Diabetis

La xemeneia de Cal Font s’il·luminarà pel Dia Mundial de la Diabetis

COMPARTIR

El grup impulsor dels dies mundials a Igualada, format per l’Ajuntament i diferents entitats sociosanitàries, ha organitzat un programa d’actes per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis, que es celebra aquest 14 de novembre.

Aquest mateix dimarts dia 14 es celebra la xerrada “Control i seguiment de la diabetis des d’Atenció Primària” a càrrec de Marta Bertran, infermera, i la Dra. Mireia Falguera, Metgessa de Família, del CAP Igualada Nord amb la presència i presentació per part de l’Associació de Diabètics de l’Anoia. Aula de Formació de l’Hospital d’Igualada. De 12:15 a 13 h.

El mateix dia 14 de novembre es faran unes postres especials per a diabètics, però aptes per a tothom, als centres que disposin de cuina-menjador.

També aquest dimarts es fa una sessió gratuïta de Zumba a les 15:30 h. al c/Lecco (sobre el pàrquing soterrani Igualada Nord, a l’Hospital). La classe durarà aproximadament una hora.

El vestíbul de l’Hospital d’Igualada acull aquests dies un mural i una taula amb informació “Diabetis: trencar mites”.

Els actes culminaran aquest dissabte 18 de novembre, a les 8 del vespre, amb la il·luminació de la xemeneia de la Biblioteca Central d’Igualada, amb la invitació a anar-hi per fer-se una selfie.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*