Inici Destacats El xef David Andrés és guardonat amb un dels Premis Continuarà de...

El xef David Andrés és guardonat amb un dels Premis Continuarà de RTVE Catalunya

COMPARTIR

El xef David Andrés va ser guardonat el passat divendres amb un dels Premis Continuarà de Cultura 2017 que atorga RTVE Catalunya, un reconeixement a professionals que han destacat en els seus àmbits durant aquest any. L’entrega ha estat a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona on s’han reunit centenars de persones de l’àmbit cultural.

El xef igualadí David Andrés ha rebut aquest guardó “per la feina, valentia i actitud per emprendre gaudint amb el que fa”. Quan ha recollit el premi, Andrés ha volgut donar les gràcies per aquest reconeixement a la feina d’un cuiner, i considera “un honor i un plaer” recollir aquest guardó pel treball dels dos equips dels que forma part: el Somiatruites d’Igualada i l’Àbac de Barcelona.

L’acte, conduit per la periodista de TVE Montse Elias, ha reconegut un total de 12 personalitats i institucions de l’àmbit de la cultura, tan a nivell nacional com internacional. L’actor Richard Gere ha estat un dels guardonats per la seva contribució extraordinària a la cinematografia mundial, amb títols tan coneguts com “American Gigolo”, “Oficial y Caballero” i “Pretty Woman”. L’actor nord-americà ha dit que és una meravella estar en una ciutat tan bonica com Barcelona i sobretot en la festa del llibre i la rosa, la festa més maca de l’any.

Entre els premiats hi ha també la cantant Andrea Motis; la pel·lícula ‘Estiu 1993’, amb la seva directora Carla Simón; l’escriptora Dolores Redondo; el director de l’obra ‘La treva’, Julio Manrique; el Gran Teatre del Liceu, per ser una de les institucions culturals més prestigioses de Catalunya; Los Manolos, creadors de la banda sonora de Barcelona ’92; Joaquín i Álvaro Palau, creadors de la nova editorial Arpa Editores; l’escriptor Marc Moreno i, finalment, s’ha guardonat el Jazz Club Café Vienés de l’Hotel Casa Fuster per la seva aposta cultural.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*