Inici Destacats Xavier Morros, nou president de Jove Cambra a Igualada

Xavier Morros, nou president de Jove Cambra a Igualada

COMPARTIR

La Jove Cambra Internacional d’Igualada va fer el traspàs de presidència el passat cap de setmana, iniciant així el mandat de Xavier Morros (a la dreta de la imatge) per aquest 2018 en relleu de David Raya.

El nou president s’ha marcat com a objectius apropar al màxim l’entitat a la gent jove i proactiva de la ciutat i mostrar tot el que aquesta els pot oferir en matèria d’adquisició d’habilitats pel seu creixement personal. Això, mentre es comprometen a crear un impacte en la societat actual desenvolupant projectes en l’àmbit social, cultural i econòmic.

Així doncs per enguany la JCI té projectats programes com el concurs de “Joves a Debat” entre els diferents instituts de la ciutat, un seguit de xerrades-sopar “BizTalks” amb gent de diversos àmbits, les “BizExperiences” del sector alimentari dins del festival Vadefoodies, i un programa d’ecologisme i resicliatge.

L’equip de junta estarà format per Esther Sabaté com a Assessora Legal, Rebeca Alamo com a Secretària i VP de Comunicació, Yahya Ighaddouran com a Tresorer, Mohamed Ighaddouran, com a VP Internacional, i David Raya com a PastPresident.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) és una associació no governamental, apartidista i aconfessional, que forma part de la, Junior Chamber International (JCI) amb presència a més de 123 països i 180.000 membres. Té com a objectiu agrupar joves emprenedors, voluntaris, d’entre 18 i 40 anys, amb inquietuds i disposats a servir i treballar en equip per millorar la societat.

FER UN COMENTARI

*