Inici Destacats Xarxa Vilanova celebrarà el seu 20è aniversari amb una matinal de teatre...

Xarxa Vilanova celebrarà el seu 20è aniversari amb una matinal de teatre i activitats

COMPARTIR

L’associació infantil i juvenil de teatre Xarxa Vilanova del Camí està d’aniversari. Aquest diumenge celebrarà 20 anys des de la seva constitució com a entitat al municipi i han convidat la ciutadania a sumar-se a la festa amb un ampli programa d’activitats que compten amb la complicitat i col·laboració d’altres entitats locals relacionades amb la cultura familiar.

Totes les activitats es faran a la plaça del Mercat però en cas de pluja es traslladaran a Can Papasseit. Els actes s’encetaran a les 10 h amb un taller de percussió amb la col·laboració dels Diables Els Cabrons de Vilanova. Simultàniament, Endinsa’t ha preparat diferents tallers per a la quitxalla: pinta cares, ombres xineses… que donaran pas, a les 11 h, a un altre taller, en aquest cas de dansa urbana, gràcies a la col·laboració de l’associació Auntempo. Aquest és l’avançament que fan Maribel Cano, Maurizio Riccio i Núria Soteras.

Entre 10 i 11:30 h, els nens i nenes podran fer un dibuix sobre aquests 20 anys de Xarxa i participar en el sorteig d’una passi per a la propera temporada de teatre. El sorteig es farà en directe a la mateixa plaça, cap a les 11:30 h.

Un dels plats forts d’aquest aniversari serà l’espectacle “Donem-li la volta al món” de la companyia Xiula, un espectacle fresc i atrevit, en el que transversalment es viuen valors i emocions. En l’espectacle es combina música, dinàmiques, jocs i sentit de l’humor per fer participar i ballar petits i grans.

Els Petits Cabrons, seran els protagonistes de posar el punt i final a aquesta festa d’aniversari tan especial que han preparat amb molta cura i il·lusió els actuals membres de Xarxa: Conxi Rebollo, Silvia Canas, Silvia González, David Roig, Mònica Roset, Maribel Cano, Maurizio Riccio i Núria Soteras.

Gratitud i reconeixement per als impulsors de Xarxa Vilanova

Després de 20 anys, recorden amb admiració les persones que van encetar el projecte ara fa dues dècades: Núria Oliva, Roser Català i Mercè Molas que van apostar per apropar el teatre als més petits i fomentar el gust pels espectacles i les arts escèniques. Valoren especialment que les famílies puguin seguir gaudint d’espectacles de molta qualitat a preus molt assequibles i molt a prop de casa. I agraeixen al públic vilanoví i als dels municipis veïns la seva participació.

Trobar pares i mares compromesos i disposats a mantenir viva aquesta flama que es va encendre ara fa 20 anys, no és una tasca fàcil. L’entitat, diuen, està oberta a noves incorporacions i aportacions de mares i pares.

Pensant en el futur i projectant els seus propis desitjos, Cano, Riccio i Soteras, els agradaria assegurar la continuïtat de l’entitat i del seu projecte: Sensibilitzar la població infantil i juvenil envers les arts escèniques i contribuir a formar espectadors i crear nous públics.

Amb aquest propòsit, continuar fomentant el gust per la cultura però sobretot pel teatre, Xarxa Vilanova del Camí, ha convocat un concurs de fotografia sobre el 20è aniversari. Les imatges es podran publicar fins el 16 de juny a les xarxes socials amb l’etiqueta #20anysXarxaVilanovaDelCami. Xarxa triarà una fotografia guanyadora que premiarà amb un passi per a la propera temporada de teatre.

L’entitat sortejarà un tercer passi de temporada entre la gent que faci un m’agrada a la pàgina de facebook de Xarxa i comparteixi el post amb la programació del 20è aniversari.

FER UN COMENTARI

*