Inici Teatre Xarxa proposa el musical ‘La princesa i el pèsol’

Xarxa proposa el musical ‘La princesa i el pèsol’

COMPARTIR

[Img #10454]Dani Cherta dirigeix La princesa i el pèsol, que compta amb la música de Keco Pujol i coreografies de Jordi González. l’espectacle que es podrà veure aquest diumenge, dia 20 d’octubre, a ¼ d’1 del migdia al Teatre Municipal l’Ateneu. La princesa i el pèsol és la nova producció de La Roda, una companyia de teatre especialitzada a oferir musicals basats en contes clàssics. L’autor és Hans Christian Andersen i l’adaptació de Dani Cherta que vesteix l’escenari d’uns elements escenogràfics mòbils, [Img #10455]pantalla de projecció i atrezzo molt vistós, així com els 11 actors i actrius que representen l’espectacle. El grup Xarxa Igualada porta una versió fresca, enginyosa i divertida d’aquest clàssic.

La princesa i el pèsol

Per saber si una princesa ho és de debò se la convidarà a dormir en un llit de deu matalassos, a sota dels quals, es col•locarà un pèsol. Si nota la molèstia d’aquell petit llegum serà, indubtablement, digna de matrimoni. [Img #10456]La princesa i el pèsol és una comèdia musical plena d’equívocs i inequívocs on res no és el que sembla. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort. I enmig de tot plegat, un príncep que s’enamora i una princesa que encara no sap que és a punt d’enamorar-se. I uns reis que busquen però no troben, i un matrimoni que ja està escollit. O potser no? A palau, tot està per fer i tot és possible..

La princesa i el pèsol és, per damunt de tot, una història sobre el triomf de l’amor. Però aquest no és tan sols un conte de prínceps i princeses. El darrer espectacle de La Roda és un crit d’esperança en favor de la tenacitat, l’esperança i els desitjos. Una rebel•lió pacífica i raonada contra les injustícies socials; una revisió del paper de les institucions i les classes socials on només les persones bones poden resultar vencedores.

Una comèdia d’equívocs i inequívocs on res no és el que sembla i tot és possible. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort posant de manifest l’absurditat d’algunes llegendes i la simplicitat de qui les segueixen.

La princesa i el pèsol posa en valor el paper de la dona com a absoluta propietària de les seves decisions. Un muntatge que fa reflexionar els espectadors –petits i grans– sobre la necessitat de perseguir els somnis i ser capaços de lluitar contra allò predeterminat. Perquè tot està per fer i tot és possible.

És un espectacle musica apte per a tots els públics que us transportarà en un món ple d’imaginació, aventures i fantasia. Les entrades es poden comprar el dissabte de 7 a 8 del vespre al vestíbul de l’Ateneu i una hora abans de la funció. El preu de les entrades per als socis és de 5 € i de 6 € per a la resta.

Companyia de Teatre La Roda

La Companyia de Teatre La Roda va néixer l’any 2002 amb uns objectius molt clars: crear espectacles de gran qualitat (tant estètica com teatral) per a un públic familiar, educar els nens i nenes utilitzant valors actuals (socials i intel•lectuals) sense caure en els tòpics i no oblidar mai que el teatre per a públic familiar, a part d’educar, ha de divertir, distreure i interessar.

En aquests anys, la Companyia de Teatre La Roda ha realitzat diversos espectacles: Neil i els planetes, Robinson Crusoe i el mapa del tresor, El Geperut de Notre Dame, La volta al món en 80 dies, Pastorets, cap a Betlem!!, El Flautista d’Hamelín, Hansel i Gretel i La rateta que escombrava l’escaleta o La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50, amb els quals ha fet temporada a diversos teatres de Barcelona i Madrid, ha estat escollit per participar a les fires i mostres de teatre infantil més rellevants de l’estat, i per fer campanyes escolars. El seu nou espectacle, La princesa i el pèsol fou molt ben acollit durant la darrera Mostra de Teatre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*