Inici Destacats Xarxa Igualada ofereix un abonament per a la temporada d’hivern

Xarxa Igualada ofereix un abonament per a la temporada d’hivern

COMPARTIR

La Xarxa d’Igualada ha programat tres espectacles durant els mesos de gener a març: Klé d’Addaura teatre visual (17 de gener), Camí a l’escola de Campi Qui Pugui (21 de febrer) i Remember Show de Teatre Mòbil i Marcel Gros (21 de març). Fins al 17 de gener es poden comprar abonaments per als tres espectacles a 5 € cada un al web del Teatre Municipal l’Ateneu. D’aquesta manera tota la família pot assistir als espectacles a preu de soci.

Klé

Addaura teatre Visual fa un homenatge a Paul Klee, que deia que: “un dibuix és una línia que surt a passejar”. Quina manera més meravellosa d’entrar en el seu imaginari i caminar amb ell. La dansa,  la màgia, la manipulació d’objectes, els pallassos, els titelles, la llengua de signes i el  teatre negre ha permès a la companyia explorar la seva obra i descobrir el pintor Klee, el  músic, el titellaire, l’escultor, el filòsof i el mestre de la Bauhaus. Les músiques les ha compost en Vassil Lambrinov, component de Blaumut, que les toca en directe.

Camí a l’escola

L’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i els parlen tots a la vegada. Un espectacle suggerent, visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants d’arreu del món. Infants autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i canviar el seu món. L’espectacle de Campi Qui Pugui, dirigit per La Rous, s’inspira en el documental Sur le chemin de l’école, de Pascal Plisson.

Remember Show

Un espectacle on Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de trenta anys i fan un homenatge a l’ofici, al riure, a l’humor i a l’amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown. Després de molt de temps viatjant en el carro de la farsa i donant voltes pel món, arriben al teatre i recuperen l’espai que els va veure néixer i créixer com a artistes. Comediants, farsants, pallassos, bufons… Una mica de tot… Remember show!

FER UN COMENTARI

*