Inici Destacats VOX presentarà candidatura a Igualada per les eleccions municipals

VOX presentarà candidatura a Igualada per les eleccions municipals

COMPARTIR

El president de VOX Barcelona, Joan Garriga, ha anunciat que el partit d’ultradreta presentarà candidatura local a Igualada per a les properes eleccions municipals on esperen obtenir “un bon resultat”.

Garriga ho va explicar el passat dissabte en un míting celebrat al Barri de Fàtima. L’acte va comptar amb la presència del coordinador local, Daniel Carmona, membres del seu equip i el diputat al Parlament, Manuel Acosta.

“Mentre l’alcalde, Marc Castells, es dedica a imposar la seva agenda ideològica separatista i la seva imposició del monolingüisme, nosaltres ens dedicarem a defensar els veritables problemes dels veïns”, ha reivindicat.

En aquest sentit, ha destacat la necessitat de millorar les infraestructures d’Igualada i les connexions amb l’entorn, així com actualitzar el pla urbanístic.

A més, ha assegurat, “hi ha barris abandonats i els ciutadans necessiten més seguretat, més presència policial i més autoritat per poder actuar”.

La mobilitat, l’habitatge social i el suport al teixit industrial davant el que la formació d’ultradreta considera “competència deslleial de productes estrangers” formaran part del programa electoral de VOX a Igualada.

Finalment, Garriga ha apel·lat al “vot útil” manifestant que entre “un separatista, un progre, un traïdor del PSC, o un tebi del PP”, la ciutadania preferirà donar la seva confiança a “un valent de VOX amb les idees clares, la postura ferma i la mirada alta”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*