Inici Llibres Vols llegir? i Play Attitude regalen un pack literari de ‘Els colors...

Vols llegir? i Play Attitude regalen un pack literari de ‘Els colors oblidats’

COMPARTIR

[Img #4622]El blog literari i programa de Ràdio Nova Vols llegir? i Play Attitude s’han donat la mà per promocionar i regalar la col•lecció literària “Els colors oblidats” un llibre de contes per a joves i adults que tracten sobre assumptes universals: l’amistat, l’amor, el coratge, l’ecologia…. Un món inspirat en els colors oblidats, la imaginació i la ploma de Sílvia González Guirado, publicat per l’editorial de continguts culturals Play Attitude, ubicada a Barcelona.

El programa literari de Ràdio Nova, Vols llegir? ens ofereix la possibilitat d’aconseguir un pack format pels dos primers llibres al llarg d’aquesta setmana. Per aconseguir-los només cal enviar fins el diumenge a les 11 de la nit, un correu electrònic amb les dades personals a l’adreça de correu electrònic: volsllegir@radionova.cat indicat a l’assumpte: ‘colors oblidats’.

Entre tots els correus rebuts és farà un sorteig durant l’emissió del programa ‘Vols llegir?’ de Ràdio Nova el proper dilluns 18 de febrer, on s’entrevistarà a l’autora dels dos volums de ‘Els colors oblidats’ publicats fins ara, l’escriptora Sílvia González Guirado.

A partir de dilluns vinent, dia 18, Vols llegir i infoanoia.cat engegaran un concurs molt literari per als seus seguidors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*